• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

PRODUCTEN ADVIES HUIDTYPE GEVOELIGE HUID

GEVOELIGE HUID

Gezichtsverzorging voor de gevoelige huid zorgt ervoor dat de huid weer in balans raakt. De producten uit de 100% natuurzuivere Organic Minerals Face Care Lijn zijn uitermate geschikt als gezichtsverzorging voor de gevoelige huid omdat de biologische ingrediënten heilzaam werken bij het herstel van de balans. Kies bij een gevoelige huid voor de Calendula Rijstkiem lijn.

Kenmerken gevoelige huid: - rode vlekjes - uitslag - trekkerig, branderig of geïrriteerd gevoel na gebruik van producten zoals crèmes, zeep en parfums - schilfering - reageert op koude, wind en temperatuurswisselingen.

1.REINIGEN - 2.VERZORGEN - 3.VERBETEREN

1. Reinigen

Breng Multi Use Oil Calendula Rijstkiem of Calendula Mandarijn aan op de huid en emulgeer met vochtige handen. Dep de huid droog. Breng vervolgens Dode Zee water aan op een wattenschijfje en dep het gelaat daarmee tweemaal daags. Laat even intrekken. Deze gezichtsverzorging voor de gevoelige huid zal ultieme en passende reiniging bieden voor het gevoelige huidtype.

2. Verzorgen

Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray direct op de huid, of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Heb je een normale huid? Breng dan tweemaal daags Multi Use Oil Calendula Mandarijn ‘stempelend’ aan op de huid. Gebruik bij een droge, gevoelige huid de Multi Use Butter Calendula Rijstkiem in plaats van de olie.

3. Verbeteren

Scrubben is de laatste stap binnen gezichtsverzorging voor de gevoelige huid. Scrub het gelaat één tot driemaal per week met Organic Minerals Face Scrub Calendula Rijstkiem. Scrub niet bij couperose! Breng eenmaal per week Dode Zee Modder aan als gezichtsmasker. Laat het masker de eerste keer één minuut intrekken. Gaat dat goed? Laat dan de volgende keer het masker langer, maar maximaal 10 minuten, intrekken. Breng na gebruik van de Scrub of het masker eventueel Multi Use Butter aan op de gevoelige huid als extra boost voor de rijpere huid.