• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

PRODUCTEN ADVIES HUIDTYPE JONGE HUID

JONGE HUID

Ondanks dat het vaak lijkt alsof de jonge huid ‘zich wel redt’ is juist ook dit huidtype gebaat bij een goede verzorging. Want een huid in optimale conditie wil je natuurlijk graag behouden. Invloeden van buitenaf krijgen zo geen kans om schade aan te brengen. Voor de verzorging van de jonge huid kun je kiezen uit alle geurlijnen.

Kenmerken jonge huid: - egaal en veerkrachtig huidoppervlak - zichtbare, maar onopvallende poriën - natuurlijke glans, maar glimt niet

optimale talgproductie houdt de huid soepel - geen rimpels en verslapping zichtbaar.

1.REINIGEN - 2.VERZORGEN - 3.VERBETEREN

1. Reinigen

Breng Multi Use Oil, bijvoorbeeld Lavendel of Calendula-Mandarijn, aan op de huid en emulgeer met vochtige handen. Dep de huid droog. Breng vervolgens Dode Zee Water aan op een wattenschijfje en dep het gelaat daarmee tweemaal daags. Laat even intrekken.

2. Verzorgen

Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray direct op de huid, of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Heb je een normale huid? Breng dan tweemaal daags Multi Use Oil, bijvoorbeeld Lavendel ‘stempelend’ aan op de huid. Heb je een gevoelige huid, kies dan voor de Multi Use Oil Calendula Rijstkiem. Gebruik bij een ietwat doge huid de Multi Use Butter Calendula Rijstkiem in plaats van de olie

3. Verbeteren

Scrub het gelaat één tot driemaal per week met Organic Minerals Face Scrub Lavendel. Breng eenmaal per week Dode Zee Modder aan als gezichtsmasker. Laat het masker de eerste keer één minuut intrekken. Gaat dat goed? Laat dan de volgende keer het masker langer, maar maximaal 10 minuten, intrekken. Breng na gebruik van de Scrub of het masker eventueel Multi Use Butter aan op de huid als extra boost voor de jonge huid.