• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

PRODUCTEN ADVIES HUIDTYPE KINDER-EN BABYHUID

KINDER-EN BABYHUID

De baby- en kinderhuid is nog dun en teer en reageert daardoor gevoeliger op invloeden van buitenaf. Omdat de zelfbeschermingsmechanismen nog niet volledig ontwikkeld zijn, heeft de tere baby- en kinderhuid extra verzorging en bescherming nodig. Kies voor de verzorging daarom voor de geurloze Calendula Rijstkiem lijn. De producten uit deze lijn bevatten namelijk alle werkzame stoffen om de pure baby- en kinderhuid in goede conditie te houden, of te krijgen.

Kenmerken baby- en kinderhuid: - teer en puur - gevoelig voor invloeden van buitenaf - droogt snel uit - gevoelig voor UV straling - dun.

1.REINIGEN - 2.VERZORGEN - 3.VERBETEREN

1. Reinigen

Gebruik in het baby- of kinderbadje ongeveer 3 tot 7 schepjes Organic Minerals Dode Zee Badzout. Spoel de huid na het badje goed af.

2. Verzorgen

Na het badje met Dode Zee Badzout breng je ruim Multi Use Oil Calendula Rijstkiem aan op de huid. Masser dit zachtjes in. Haal vervolgens het teveel aan olie voorzichtig weg met een compresdoek of hydrofiele luierdoek.

3. Verbeteren

Is de baby- of kinderhuid aangedaan door eczeem of uitslag? Breng dan meerdere keren per dag een geringe hoeveelheid Multi Use Butter Calendula Rijstkiem aan op de aangedane huid. Breng daarnaast iedere ochtend en avond Multi Use Oil Calendula Rijstkiem aan op de huid. De olie trekt sneller in wanneer je het huidje vooraf even vochtig maakt met Rose Water Skin Spray.