• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

PRODUCTEN ADVIES HUIDTYPE ONZUIVERE HUID

ONZUIVERE HUID

Een onzuivere huid komt veel voor tijdens de pubertijd, maar ook bijvoorbeeld tijdens een zwangerschap. Dit komt omdat de onzuivere huid, aangedaan door puistjes en verstopte poriën, vaak hormonaal gerelateerd is. Kies voor de verzorging van de onzuivere huid voor Lavendel of Calendula Rijstkiem producten.

Kenmerken onzuivere huid: - puistjes - comedonen (verstopte poriën) - glimmende en vette huid - verhoogde talgproductie - veel onregelmatigheden.

1.REINIGEN - 2.VERZORGEN - 3.VERBETEREN

1. Reinigen

Een goede reiniging van de onzuivere huid is van groot belang. Veel puistjes ontstaan namelijk doordat bacteriën in de verstopte poriën kleine ontstekingen veroorzaken. Breng Multi Use Oil Lavendel aan op de huid en emulgeer daarna met vochtige handen. Kies voor Multi Use Oil Calendula Rijstkiem bij open acné. Dep de huid droog. Breng vervolgens Dode Zee water aan op een wattenschijfje en dep daarmee tweemaal daags de aangedane plekken. Laat vervolgens minstens 10 minuten intrekken.

2. Verzorgen

Een goede verzorging is intensief en draagt bij aan het kalmeren van de huid en aan het in balans brengen van de talgproductie. Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray direct op de huid, of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Breng tweemaal daags Multi Use Oil Lavendel of, bij open acné, Multi Use Oil Calendula Rijstkiem ‘stempelend’ aan op de huid.

3. Verbeteren

Scrub het gelaat één tot driemaal per week met Organic Minerals Face Scrub. Scrub niet bij open acné. Breng eenmaal per week Dode Zee Modder als masker aan. Laat de eerste keer één minuut intrekken. Gaat dat goed? Laat dan de volgende keer het masker langer, maar maximaal 10 minuten, intrekken.