• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Natuurlijke huidverzorging voor een echt gezonde huid

Wil je een gezonde huid? Waarbij je zeker weet dat de producten die je gebruikt hieraan bijdragen. De Botanical Beauty verzorgingsproducten zullen jouw huid de natuurlijke verzorging geven die het nodig heeft. En daarnaast ook gewoon verdient, toch? Het assortiment bestaat uit producten die aansluiten bij elk huidtype en gewenst doel. Laat jezelf en je huid verwennen door producten die er ook echt toe doen.

Waarom onze natuurlijke huidverzorging goed is voor je huid?

Deze vraag is makkelijk te beantwoorden: Omdat de producten 100% natuurzuiver en biologisch zijn. Daarnaast bieden verschillende producten een heilzame werking en zijn ze geschikt voor elk huidtype. De huid wordt hierdoor ondersteund en krijgt een prachtig gezonde uitstraling. Ook niet onbelangrijk is het feit dat alle producten dierproefvrij zijn.

Dit alles is mogelijk omdat wij ons laten inspireren door al het moois dat de natuur te bieden heeft. Een groot deel van de natuurlijke huidverzorging is ontstaan door de kruidentuin op het Familie Landgoed in Deil. Al de ingrediënten worden voor zover het mogelijk is uit de directe natuur en omgeving gehaald. Vervolgens worden de producten op een ambachtelijke wijze gemaakt, zoals het hoort.

De natuurlijke huidverzorging van Botanical Beauty laat jouw huid gezondheid uitstralen op een biologische wijze. Bekijk daarom snel de collectie en bezorg jezelf de ideale huid! Onze natuurlijke huidverzorging bestaat onder andere uit scrubs, oliën, body butters, crèmes en Dode Zee producten. Laat hiermee jouw huid gezondheid uitstralen en perfect tot zijn recht komen, dat wil toch iedereen? Om anderen ook een stralende huid te bezorgen zijn er gift sets om te geven aan jouw vriendinnen en familie. Deze pakketten zijn beschikbaar in verschillende geuren die elk een eigen werking hebben. Natuurlijk ook leuk om jezelf eens cadeau te doen!