• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Een fantastische heerlijke geurbeleving

Welke geur spreekt jou aan!

Verzachtend

🤍

Ontspannend

💜

Hydraterend

💛

Verfrissend

💚

Verzorgend

🤎

100% natuurzuiverBiologischHuid verbeterendDierproefvrijZonder microplasticsVoor alle huidtypenNederlands product

Welk product past het beste bij jou huid!

Natuurlijke huidverzorging voor een echt gezonde huid

Wil je een gezonde huid? Waarbij je zeker weet dat de producten die je gebruikt hieraan bijdragen. De Botanical Beauty verzorgingsproducten zullen jouw huid de natuurlijke verzorging geven die het nodig heeft. En daarnaast ook gewoon verdient, toch? Het assortiment bestaat uit producten die aansluiten bij elk huidtype en gewenst doel. Laat jezelf en je huid verwennen door producten die er ook echt toe doen.

Waarom onze natuurlijke huidverzorging goed is voor je huid?

Deze vraag is makkelijk te beantwoorden: Omdat de producten 100% natuurzuiver en biologisch zijn. Daarnaast bieden verschillende producten een heilzame werking en zijn ze geschikt voor elk huidtype. De huid wordt hierdoor ondersteund en krijgt een prachtig gezonde uitstraling. Ook niet onbelangrijk is het feit dat alle producten dierproefvrij zijn.

Dit alles is mogelijk omdat wij ons laten inspireren door al het moois dat de natuur te bieden heeft. Een groot deel van de natuurlijke huidverzorging is ontstaan door de kruidentuin op het Familie Landgoed in Deil. Al de ingrediënten worden voor zover het mogelijk is uit de directe natuur en omgeving gehaald. Vervolgens worden de producten op een ambachtelijke wijze gemaakt, zoals het hoort.

HUIDAANDOENINGEN en PRODUCTEN ADVIES BEHANDELING

Klik voor meer informatie op een huidaandoening.

Acne - Anti-Aging - Bestraalde huid - Eczeem - Eczeem bij baby’s en kinderen - Extreem Droge Huid - Droge handen - Kalknagels - Hooikoorts - Onzuivere huid - Psoriasis - Voetschimmel Zwemmers Eczeem - Couperose - Rosacea - Psoriasis op de hoofdhuid - Wratten.

HUIDTYPES

Jonge huid - Gevoelige huid - Onzuivere huid - Rijpere huid - Kinder- en babyhuid

Verzorging van huid baby - peuter en kleuter.