• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

PRODUCTEN ADVIES BEHANDELING ACNÉ

ACNÉ

Acné is een huidaandoening die heel veel voorkomt in de westerse wereld. Het wordt vaak geassocieerd met de pubertijd maar ook volwassenen kunnen last hebben van acné. Feit is dat deze aandoening wel vaak begint in de pubertijd als gevolg van hormonale veranderingen. Naast een goede verzorging van je huid is bij acné ook expliciete aandacht voor de voeding gewenst. Hoe verleidelijk het ook is om zelf je puistjes uit te knijpen, niet doen! Laat dat over aan een beauty professional, want de kans dat je er littekentjes aan overhoudt is dan veel kleiner.

Kenmerken acné : vette huid - comedonen - rode huid - verstoorde talgproductie - ontstekingen van pukkels en puistjes.

1.REINIGEN - 2.VERZORGEN - 3.VERBETEREN

1. Reinigen

Breng Multi Use Oil Lavendel aan op de huid en emulgeer met vochtige handen. Kies voor Multi Use Oil Calendula Rijstkiem bij open acné. Dep de huid droog. Breng vervolgens Dode Zee Water aan op een wattenschijfje en dep tweemaal daags de aangedane huid. Laat minstens 10 minuten intrekken.

2. Verzorgen

Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray op de huid of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Breng tweemaal daags Multi Use Oil Lavendel of bij open acné Calendula Rijstkiem ‘stempelend’ aan op de huid.

3. Verbeteren

Scrub één tot driemaal per week met Organic Minerals Face Scrub. Scrub niet bij open acné! Kies voor Lavendel of, bij open acné, voor Calendula Rijstkiem. Breng eenmaal per week Dode Zee Modder aan als masker. Laat de eerste keer één minuut intrekken. Gaat dat goed? Laat dan de volgende keer langer, maar maximaal 10 minuten, intrekken.