• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

PRODUCTEN ADVIES BEHANDELING ANTI-AGING

ANTI-AGING

Ben je 45 jaar of ouder? Dan heb jij een rijpere huid. Vergis je niet, een rijpere huid is niet persé een oude huid. Want een rijpere huid kan er nog altijd fantastisch uitzien! Vaak bezigen we in deze context de aanduiding anti-aging. We bedoelen hiermee niet dat de tijd niet langer zijn uitwerking op jouw huid heeft. Met anti-aging bedoelen we dat je je kansen op een mooie en gezonde huid ondanks het verstrijken van de tijd kunt vergroten. Heb jij een rijpere huid? Kies dan voor de 100% natuurzuivere producten uit onze Organic Minerals Rozen lijn of Organic Argania lijn.

Kenmerken aging: - lijntjes en rimpeltjes rond ogen en mond - huid rondom de ogen is zichtbaar dunner - huid is minder elastisch en stevig -

huid toont wat dunner, droger of doffer - huid vertoont soms tekenen van couperose.

1.REINIGEN - 2.VERZORGEN - 3.VERBETEREN

1. Reinigen

Breng Multi Use Oil Roos aan op de huid en emulgeer met vochtige handen. Kies voor Multi Use Oil Calendula Rijstkiem bij een gevoelige huid. Dep de huid droog. Breng vervolgens Dode Zee water aan op een wattenschijfje en dep het gelaat daarmee tweemaal daags. Laat even intrekken.

2. Verzorgen

Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray direct op de huid, of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Heb je een normale huid? Breng dan tweemaal daags Multi Use Oil Roos ‘stempelend’ aan op de huid. Gebruik bij een doge huid de Multi Use Butter Roos in plaats van de olie.

3. Verbeteren

Scrub het gelaat één tot driemaal per week met Organic Minerals Face Scrub Roos. Scrub niet bij couperose! Breng eenmaal per week Dode Zee Modder aan als gezichtsmasker. Laat het masker de eerste keer één minuut intrekken. Gaat dat goed? Laat dan de volgende keer het masker langer, maar maximaal 10 minuten, intrekken. Breng na gebruik van de Scrub of het masker eventueel Multi Use Butter aan op de huid als extra boost voor de rijpere huid.