• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

PRODUCTEN ADVIES BEHANDELING BESTRAALDE HUID

BESTRAALDE HUID

Een bestraalde huid is uit balans en heeft voor herstel extra zorg nodig. De producten uit de 100% natuurzuivere Organic Minerals Face Care Lijn zijn uitermate geschikt voor bestraalde huid omdat de biologische ingrediënten heilzaam werken bij het herstel van deze aangedane huid. Kies daarom voor de Calendula Rijstkiem lijn.

Kenmerken bestraalde huid: - gevoelig - uit balans - trekkerig, branderig of geïrriteerd.

1.REINIGEN - 2.VERZORGEN - 3.VERBETEREN

1. Reinigen

Een goede reiniging is de basis voor een optimale verzorging van de bestraalde huid. Breng Multi Use Oil Calendula Rijstkiem aan op de huid en emulgeer daarna met vochtige handen. Dep daarna de huid droog met een compresdoek.

2. Verzorgen

Spray ter verzachting van de huid Rose Water Skin Spray direct op de huid of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Breng tweemaal daags Multi Use Oil Calendula Rijstkiem ‘stempelend’ aan op de huid. Je kunt in plaats van de olie ook kiezen voor Multi Use Butter Calendula Rijstkiem. Met deze Butter worden over het algemeen goede resultaten behaald als ondersteuning van het herstel van de bestraalde huid.

3. Verbeteren

Na een goede reiniging en een intensieve verzorging ga je bij stap 3 aan de slag met het verbeteren en revitaliseren van de bestraalde huid. Gebruik hiervoor Multi Use Butter Calendula Rijstkiem. Breng een flinke hoeveelheid Butter aan op de aangedane, bestraalde huid.