• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

PRODUCTEN ADVIES BEHANDELING DROGE HANDEN

DROGE HANDEN

De huid van jouw handen heeft in ieder seizoen veel te verduren, maar de winter spant met zijn (vries)kou en droge verwarmingslucht toch wel de kroon. Wanneer de huid van je handen in optimale conditie is, zorgt het ervoor dat je ondanks externe factoren (zoals bijvoorbeeld kou, droogte en veel handen wassen) weinig lichaamseigen stoffen als vocht, eiwitten en mineralen verliest. Laat je de huid van je handen een beetje aan z’n lot over, dan zul je opmerken dat je handen steeds droger worden en strakker gaan aanvoelen.

Kenmerken droge handen: - witte waas over de huid door schilfertjes - strak en trekkerig gevoel - kloofjes of rode vlekken.

1.REINIGEN - 2.VERZORGEN - 3.VERBETEREN

1. Reinigen

Scrub je handen geregeld met Body Scrub. Door de Scrub verwijder je losse velletjes en wordt de huid gevoed met al het goede van Dode Zee Zout. Het is het perfecte eerste laagje. Want alles wat je na het scrubben aanbrengt op je handen, trekt beter in.

2. Verzorgen

Hydrateer de handen met Rose Water Skin Spray, Lavendel Skin Spray of Aloë Vera Gel en breng daarna, maar in ieder geval na iedere keer handen wassen, de Organic Minerals handcrème aan als optimale verzorging van de handhuid.

3. Verbeteren

Gebruik als extra verzorging Multi Use Butter op de vingertoppen, nagels en nagelriemen. Breng de Butter voor het slapen gaan, dikker aan op beide handen als extra ondersteuning en intense verzorging. Gebruik daarnaast geregeld de Aloë Vera Gel voor het herstel van de vochtbalans.