• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Collageen

Jonger dan je leeftijd?

Wist je dat smeren maar het halve werk is om een stevige, gladde huid te behouden? De huid van binnenuit voeden is misschien wel vele malen belangrijker om je huid zachter, soepeler en gladder te maken. Daarom introduceert Golden Naturals haar nieuwe anti-aging formule Collageen Filler. Een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor mensen vanaf 40 jaar als hulp bij de eerste tekenen van veroudering.

Naarmate de jaren vorderen, is de aanblik in de spiegel voor sommige mensen steeds minder plezierig. Iedereen wordt ouder, gelukkig wel. Maar voor mensen die iets extra’s willen doen om hun huid fris, fit en stralend te houden, is er gelukkig genoeg ondersteuning. Botox, dure crèmes, goedkope cosmetica: allemaal tijdelijke en externe hulpmiddelen. Het is juist slim om te kijken of je ook van binnenuit de rimpels en lijntjes kunt verminderen. Golden Naturals Collageen Filler in tabletvorm voedt en verzorgt de huid van binnenuit, waardoor het effectiever is dan crèmes.

Hoge dosering collageen

Het geheim van een stralend uiterlijk zit veel dieper in de huid dan dat een verzorgingscrème kan komen. En dat is het bindweefsel dat helpt de elasticiteit en stevigheid van je huid te behouden. Dit bindweefsel bestaat voor 70 procent uit collageen. Na je 26e wordt er steeds minder van dit eiwit in je huid aangemaakt. Niet voor niets bevat Golden Naturals Collageen Filler een hoge dosering van twee verschillende typen (I en V) collageen om je huid van binnenuit te voeden. Hierdoor krijgt de huid meer volume en gaat er steviger en gladder uitzien. Druivenpitextract voedt en beschermt de huid en is goed voor het bindweefsel in de huid. Daarnaast bevat Golden Naturals Collageen Filler belangrijke microvoedingsstoffen zoals hyaluronzuur en astaxantine.

Multi voor een stralend uiterlijk

De samenstelling van Collageen Filler is zo uitgebreid, dat je eigenlijk kunt spreken van een ‘multi’ voor natuurlijke huidverjonging. Zo is aan dit nieuwe product van Golden Naturals vitamine C toegevoegd dat van belang is voor de vorming van collageen dat helpt de huid te verstevigen. Vitamine E en zink hebben een anti-oxidatieve werking. Dit is belangrijk voor het behoud van een de normale structuur van je huid. Naarmate je leeftijd vordert, wordt ook je haar steeds meer een punt van aandacht. Speciaal daarvoor is aan Collageen Filler seleen en biotine toegevoegd. Deze voedingsstoffen houden je haar sterk én glanzend en dragen bij aan een normale haargroei.