• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals

Wij werken graag met Golden Naturals producten, omdat de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Golden Naturals is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige, natuurlijke voedingssupplementen. Een complete en gevarieerde merklijn die bijdraagt aan het gezond zijn en gezond blijven. Producten verrijkt met gepatenteerde stoffen en voorzien van wettelijke EFSA-gezondheidsclaims die symptomen én oorzaken aanpakken. Regelmatig lanceren we nieuwe producten en passen we onze bestaande productlijn zo nodig aan. Uiteraard altijd conform geldende wet- en regelgeving. Het assortiment van Golden Naturals wordt in Nederland geproduceerd.

Kwaliteit komt bij Golden Naturals op de eerste plaats. Voor onze klanten betekent het dat zij verzekerd zijn van kwalitatief hoogstaande en veilige producten en een continue goede, klantgerichte service. Eind vorig jaar berichtten we al over de voorbereidingen voor het behalen van het ISO 22000-certificaat: een internationaal erkende certificering voor voedsel- en procesveiligheid. Onlangs mochten wij deze certificering in ontvangst nemen. In deze blog vertellen we je er meer over.

Het werk dat we bij Golden Naturals doen, is vaak specialistisch en gebonden aan wetten en regels. Zelf controleren we voortdurend scherp op de kwaliteit van onze productontwikkeling en dienstverlening. We werken op een manier die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en tegelijkertijd voor 100% aansluit bij de wensen van klanten en consumenten. Zoals een A-merk betaamt.

Kwaliteit van grondstof tot eindproduct

“Bij de ontwikkeling van voedingssupplementen spreekt het voor zich dat aantoonbare borging van voedselveiligheid van essentieel belang is”, vertelt Kirsten Broer, kwaliteitsmanager bij Golden Naturals. “Bovendien gaat kwaliteit niet alleen om het product, maar om álle processen daaromheen. Denk aan de selectie van grondstoffen, het bepalen relevante doseringen en uitgekiende samenstellingen en de wetenschappelijke onderbouwing van de werkzaamheid. Met een ISO 22000-certificaat geven we de garantie dat we als organisatie voldoen aan alle geldende kwaliteitseisen op het gebied van voedsel en veiligheid. Het is een bewijs dat alle producten in de keten -van grondstof tot eindproduct- grondig gecontroleerd worden en van constante, hoogwaardige kwaliteit zijn.”

“Bij Golden Naturals gaat kwaliteit boven alles. Het is een uitdaging om gedurende het hele productieproces alle risico’s uit te sluiten. Het ISO 22000-certificaat is een mooie bevestiging dat we hier als collectief in slagen.” – Werner Jentjens, Algemeen Directeur Golden Naturals B.V..

Golden Naturals hanteert hoge kwaliteitsstandaarden

De ISO 22000-certificering is niet alleen een garantie voor de klant en consument. Het zorgt ook voor bewustwording rondom (voedsel)veiligheid bínnen het bedrijf. Dat houdt in dat hygiëne key is en risico’s tot een minimum worden beperkt. “We leggen de lat hoog, voor onszelf én voor externe partijen waar we mee samenwerken. Zo zijn we zeer kritisch in het selecteren van leveranciers die werken met de best gecertificeerde en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen”, aldus Kirsten.

Continue waarborging van kwaliteit

Een ISO 22000-certificering is geen momentopname: het vereist continue waarborging van kwaliteit. Logisch, want met de jaren veranderen ook wetten en regels rondom voedselveiligheid. “Door middel van jaarlijkse audits toetst een gerenommeerde autoriteit of je als organisatie nog steeds voldoet aan de geldende norm. Voor Golden Naturals betekent dit non-stop aandacht voor optimalisatie van de veiligheid in productie én processen. Achter de schermen wordt binnen iedere betrokken afdeling hard gewerkt om de hoge kwaliteit van onze producten, informatie en dienstverlening voor onze klanten te kunnen blijven garanderen”, besluit Kirsten.