• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Welkom op deze site.

Een klein stukje over mij. Ik ben Monique en al vanaf 2007 werkzaam met voeding, voedingssupplementen en uiterlijke verzorging. Wat ik met heel veel plezier doe! Ik ben van 2009-2019 werkzaam geweest bij De Gezondheidswinkel Libra in Papendrecht. Door mijn passie heb ik sinds maart 2017 een kantoorruimte aan huis. R&O by Mo Advies en Verkoop voedingssupplementen en uiterlijke verzorgingsproducten!

R&O staat voor Relax en Ontspan. Heeft u bijvoorbeeld last van burn-out, stress, slecht slapen, vermoeidheid, stijve spieren en gewrichten, luchtwegen, energie of andere klachten of vragen, dan kunt u bij mij terecht voor advies. Aan de hand van uw persoonlijke verhaal en situatie, kunnen wij samen een plan opstellen. Met dit plan creëert u voor uzelf meer rust en verbetert u de kwaliteit van uw gezondheid. Ik werk met natuurlijke voedingssupplementen voor de innerlijke verzorging en natuurlijke producten voor de uiterlijke verzorging. In januari 2020 ben ik deze webshop begonnen om nog meer service te kunnen bieden!

U kunt ook telefonisch of per e-mail producten bestellen.

Wilt u een afspraak maken, dan kunt u mij bellen, sms'en, WhatsAppen of mailen.

Mobiel 06 55381146 Mail renobymo@gmail.com

Monique Salij

R&O by Mo Advies en Verkoop

voedingssupplementen / huidverzorging

& Webshop.

Schans 35 4251 PW Werkendam

Mijn Missie

Graag deel ik mijn kennis, om samen te streven naar de juiste balans, in leefstijl, en verbetering in kwaliteit van het dagelijkse leven. Ik werk graag met natuurlijke producten zonder allergenen, voor een optimale verbetering! Mijn motto is altijd Relax en Ontspan. Zorg goed voor je lichaam. Het is de enige plek waarin je altijd moet leven! ;-)

© 2020 - 2022 R&O by Mo