• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95
Aanbieding La Reine Honing Handcreme 100ml

Aanbieding La Reine Honing Handcreme 100ml

€ 10,99
-37%

€ 6,95

Op voorraad
Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

La Reine Handcreme
Periodes van droge huid of schrale handen?

Heb je last van droge handen, ruwe huid met schrale plekken en kloofjes? Het zijn typische reacties van seizoensinvloeden. Het is dan niet altijd vanzelfsprekend dat je huid goed in balans blijf. Ook werkhanden hebben het zwaar. Zit je vaak in water dan worden je handen extreem droog. Ze hebben snel verzorging nodig. Het liefst wil je smeren zonder vette plakhanden te krijgen en snel weer door!


Al van alles geprobeerd maar niets helpt?

Onze honingcrème met frisse mandarijn olie maakt droge schrale handen heerlijk zacht, laat kloofjes verdwijnen en brengt je huid in prima conditie. De honingcrème trekt snel in, voelt comfortabel aan en plakt niet. Deze crème is geschikt voor de dagelijkse verzorging van handen, gezicht en huid. Gebruik: bij droge schrale handen, ruwe plekken kloven, schrale plekken op werkhanden en als gezichtscrème.


Ontdek honingcrème van de Imkers van La Reine!

Een rijke crème met bijenwas en honing uit het Groene Hart van Nederland. De crème ruikt lekker door de frisse essentiële oliën van mandarijn en sinaasappel. Bijenwas vormt een dun laagje op de huid waardoor de huid vochtig en soepel blijft. En dat laagje beschermt ook tegen invloeden van buitenaf. Alles puur natuur, de huid ademt gewoon door!


Onze crème
bevat géén parabenen, géén siliconen, géén kleurstoffen, géén minerale oliën en géén parfum.


Van de imkers van La Reine

Extra productinformatie

creme
100 ml