• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Alka Druppels 55ml

€ 29,95
-20%

€ 23,96

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Alka Druppels

- basische druppels - is een basisch mineralenconcentraat, wat bij toevoeging aan drinkwater de pH waarde ervan verhoogt. Hierdoor ontstaat basisch water.

Het drinken van basisch water zorgt voor het oplossen en afvoeren van overtollige en opgehoopte zuren in het lichaam. Dit proces heet actief ontzuren.

Zuurophopingen zijn de oorzaak van chronische verzuring die tal van klachten kunnen veroorzaken.


Details:

Aanbevolen dosering basische Alka Druppels:

Voeg 4 x per dag 4 druppels in een glas water. Voor gebruik het flesje goed schudden. Open de kindveilige dop van het flesje door de dop eerst naar beneden te drukken en dan open te draaien. Voeg, door voorzichtig indrukken van het flesje, 4 druppels toe aan een glas met water van ongeveer 200 ml. Even roeren en daarna binnen 1 minuut het hele glas leeg drinken.
Drink bij voorkeur op een lege maag.


Eén flesje Alka Druppels - basische druppels - heeft een inhoud van 55 ml. Bij de aanbevolen dagelijkse dosering is dit voldoende voor 3 maanden gebruik.


Samenstelling per 100 ml:

Zink (zinkgluconaat) 1,5 mg 15% RI*


*RI = Referentie-inname


Ingrediënten:

water, zuurteregelaars (kaliumhydroxide, natriumhydroxide), mineraal


Wat u moet weten voor gebruik

Alka Druppels niet onverdund in ogen, mond of op de huid druppelen. In geval van contact (met name de ogen), goed spoelen met water. Mogelijk ontstane wondjes of irritaties herstellen vanzelf.

Extra productinformatie

ml
55 ml