• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Alka® Massageborstel

€ 12,95
-20%

€ 10,36

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

De Alka® Massageborstel is een handige houten borstel speciaal ontwikkeld voor het droog en nat borstelen van het lichaam. Ideaal te gebruiken in combinatie met Alka® Bad of Alka® Crème.


Maak uw badritueel compleet

Borstelmassages werden vroeger o.a. gebruikt om het lichaam sterker te maken. Ook bij het baden van kinderen was het een geliefd ritueel. Tegenwoordig is het een belangrijk onderdeel in de wellness wereld of van het badritueel thuis.

De Alka® Massageborstel is een handige houten borstel speciaal ontwikkeld voor het droog en nat borstelen van het lichaam. Nat of droog huidborstelen is een eenvoudige, maar belangrijke verzorging die vele voordelen kent.


Voordelen borstelmassages:

* Ondersteunen de afvoer van zure afvalstoffen via de huid

* Stimuleren de bloedsomloop

* Verbeteren de huidtextuur

* Maken huid en bindweefsel strakker

* Verwijderen dode huidcellen

* Stimuleren de celvernieuwing

* Maken sinaasappelhuid weer glad


Door de noppen in het borstelbed kan een fijn diepte-effect worden bereikt. Dit heeft een ontspannend en rustgevend effect op het lichaam.


Instructies:

Het natborstelen biedt in combinatie met Alka® Bad de perfecte basische verzorging voor de huid. Hiermee ondersteunt u o.a. de huid bij het afscheiden van haar zure afvalstoffen. Bovendien ervaart u een heerlijk ontspannen gevoel.

Het Droogborstelen doet u door met cirkelvormige bewegingen richting het hart te borstelen. Hiermee stimuleert u de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen. Na het borstelen kunt u uw huid verzorgen met basische Alka® Crème.


Goed om te weten!

Borstel niet over een rode, gevoelige of geïrriteerde huid, maar verzorg deze huiddelen eerst met Alka® Bad en Alka® Crème.