• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Alka® Scrub Pads

€ 9,95
-20%

€ 7,96

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Alka® Scrub Pads is een set van 4 Luffa scrubsponzen, ieder met een verschillende structuur. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen en verzorgen van de huid.


Een perfecte aanvulling op uw bad- of doucheritueel

Naast borstelmassages kunt u ook kiezen voor scrubmassages. Alka® Scrub Pads bestaat uit 4 Luffa scrubsponzen, ieder met een verschillende structuur. Luffa is 100% natuurlijk en wordt gewonnen uit een komkommerachtige courgetteplant. De sponzen zijn als natuurproduct bijzonder huidvriendelijk en veelzijdig in gebruik bij de huidverzorging.

Dankzij de 4 verschillende structuren is er voor ieder gedeelte van het lichaam en elke toepassing een geschikte scrub pad.


Gebruik Alka® Scrub Pads o.a. voor:
* Het verwijderen van dode huidcellen
* Het verbeteren van de huidstructuur
* Het behandelen van eelt op voeten en handen
* Het los masseren van onderhuidse zuurophopingen
* Het stimuleren van de bloedsomloop
* Een zachte massage van het gezicht


Ingrediënten:

Bovenkant scrub pad: Katoen
Onderkant scrub pad: Luffa (dit is een 100 % natuurproduct en familie van de komkommerplant)


Instructies:

Gebruik met Alka® Bad

Gebruik de Alka® Scrub Pads om uw lichaam en gezicht regelmatig te masseren. De scrub pads worden zachter wanneer uw ze nat gebruikt. In combinatie met Alka® Bad bieden de scrub pads een basische verzorging voor de huid en zorgen voor een ontspannen gevoel. Na het reinigen adviseren wij om uw huid te verzorgen met basische Alka® Crème.


Goed om te weten!


*Scrub niet over een rode, gevoelige of geïrriteerde huid, maar verzorg deze huiddelen eerst met Alka® Bad en Alka® Crème.

*Spoel de scrub pads na gebruik uit met heet, schoon water om zeepresten te verwijderen. Op deze manier houdt u de scrub pads langer fris.