• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Alka Tabs Calcium 90 tabletten

€ 24,95
-20%

€ 19,96

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Alka Tabs Calcium combineert ontzuren met het toevoegen van extra calcium aan het lichaam.

Speciaal voor mensen die naast ontzuren ook een extra calciumbehoefte hebben.


Details:

Alka Tabs Calcium bevat tabletten die bestaan uit calciumcarbonaat en zink omhuld door een maagsapresistente coating. De speciaal ontwikkelde coating zorgt ervoor dat de tabletten de maag passeren, waardoor calciumcarbonaat pas in het darmstelsel gedoseerd oplost en in reactie met aanwezig koolzuur wordt omgezet in calcium en bicarbonaten. Bicarbonaten zijn essentiële zuurbuffers van het lichaam, calcium ondersteunt een gezonde werking van spijsverteringsenzymen en draagt bij tot het behoud van sterke botten.

Alka Tabs tabletten ondersteunen een gezond zuur-base evenwicht1).


De aanbevolen dagdosering (3 tabletten) bevat:

Calcium (calciumcarbonaat) 264 mg 33% RI*

Zink1) (zinkcitraat) 1,5 mg 15% RI*


*RI = Referentie-inname


Ingrediënten:

mineraal, vulstoffen (maltodextrine, cellulose), verdikkingsmiddel (xanthaamgom), acrylaat copolymeer, glansmiddel (glycerol, talk), antiklontermiddel (stearinezuur), stabilisatoren (magnesiumstearaat, siliciumdioxide)


Gebruik:

De aanbevolen dagdosering is 3 tabletten per dag. Bij voorkeur innemen met water net na een maaltijd. Tablet in zijn geheel doorslikken. Voor kinderen vanaf 12 jaar is de aanbevolen dagdosering 1 tablet per dag.


De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichte voeding en een gezonde levensstijl.

Extra productinformatie

Tabletten
90