• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Alka Tabs Magnesium 90 tabletten

€ 24,95
-20%

€ 19,96

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Alka Tabs Magnesium combineert ontzuren met het toevoegen van extra magnesium aan het lichaam.


Details:

Alka Tabs Magnesium bevat tabletten die bestaan uit magnesiumcarbonaat en zink omhuld door een maagsapresistente coating. De speciaal ontwikkelde coating zorgt ervoor dat de tabletten de maag passeren, waardoor magnesiumcarbonaat pas in het darmstelsel gedoseerd oplost en in reactie met aanwezig koolzuur wordt omgezet in magnesium en bicarbonaten. Bicarbonaten zijn essentiële zuurbuffers van het lichaam, magnesium draagt bij aan een gezonde electrolytenbalans, ondersteunt de werking van soepele spieren, en helpt bij de vermindering van vermoeidheid.

Alka Tabs tabletten ondersteunen een gezond zuur-base evenwicht1).


De aanbevolen dagdosering (3 tabletten) bevat:

Magnesium (magnesiumcarbonaat)165 mg 45 % RI*

Zink1) (zinkcitraat)v1,5 mg 15% RI*


*RI = Referentie-inname


Ingrediënten:

mineraal, vulstoffen (cellulose), stabilisatoren (xanthaamgom, siliciumdioxide), maltodextrine, acrylaat copolymeer, glansmiddel (glycerol, magnesiumstearaat, talk), antiklontermiddel (stearinezuur)


Gebruik:

De aanbevolen dagdosering is 3 tabletten per dag. Bij voorkeur innemen met water net na een maaltijd. Tablet in zijn geheel doorslikken. Voor kinderen vanaf 12 jaar is de aanbevolen dagdosering 1 tablet per dag.


De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Bevat geen dierlijke ingrediënten.

Extra productinformatie

Tabletten
90