• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Alka Tabs Original 90 tabletten

€ 24,95
-20%

€ 19,96

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Alka Tabs Original zijn gecoate basische tabletten met een gepatenteerde verhouding natrium- en kaliumbicarbonaat waarmee u op gemakkelijke wijze uw lichaam dagelijks kunt ontzuren.

Door een unieke maagsapresistente coating lossen de tabletten gedoseerd op in de darmen.


Details:

De verhouding natrium/kalium in AlkaTabs Original is gelijk aan de gewenste verhouding die zorgt voor een evenwichtige vochtbalans in- en tussen de lichaamscellen.

Vanwege deze goede natrium/kalium kunt u Alka Tabs dagelijks gebruiken.

Door de handige blisterverpakking kunt u de Alka Tabs altijd en overal mee naar toe nemen.


De aanbevolen dagdosering (3 tabletten) bevat:

Zink (zinkcitraat) 1,5 mg 15% RI*

*RI = Referentie-inname


Ingrediënten:

zuurteregelaars (kaliumbicarbonaat 40%, natriumbicarbonaat 15%), verdikkingsmiddel (xanthaamgom), vulstoffen (cellulose, hydroxypropylcellulose, maltodextrine), antiklontermiddelen (tricalciumfosfaat, siliciumdioxide), glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, glycerol, talk), stabilisator (magnesiumstearaat), mineraal.


Gebruik:

De aanbevolen dagdosering is 3 tabletten per dag. Bij voorkeur innemen met water net na een maaltijd. Tablet in zijn geheel doorslikken. Voor kinderen vanaf 12 jaar is de aanbevolen dagdosering 1 tablet per dag.


De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Extra productinformatie

Tabletten
90