• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95
Arkopharma Essentiele Avocado-Olie Spray 30ml

Arkopharma Essentiele Avocado-Olie Spray 30ml

€ 9,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

ARKO ESSENTIEL AVOCADO-OLIE

30 ml SPRAY – Voor de droge en gevoelige huid


Avocado-olie

wordt gewonnen uit de vrucht van de avocado boom die tot de Laurierachtigen behoort. In Centraal Amerika gebruikten de Azteken in de oudheid het vruchtvlees om hun huid te beschermen tegen uitdroging door de wind. Regelmatige toepassing maakt de huid gladder en zachter. De samenstelling van Avocado-olie is rijk aan oliezuur, carotenoïden en nutriënten hetgeen de olie uitstekende hydraterende en beschermende eigenschappen voor de bovenste lagen van de huid verschaft. Avocado-olie is ook zeer geschikt om droog en broos haar te revitaliseren.


GEBRUIKSAANWIJZING:

Lichaam
Avocado-olie is een voedende en vochtregulerende olie die goed uitsmeert en snel intrekt. Ideaal om na het douchen op de nog niet afgedroogde droge of gevoelige huid aan te brengen. Dagelijks gebruik van avocado olie maakt de huid soepel en glad.


Haar
Avocado-olie is zeer geschikt om geverfd haar te beschermen tegen verkleuring door de zon. Geef uw haar en hoofdhuid een massage met Avocado-olie en spoel het na een kwartiertje weer uit. Hiervan krijgt het haar weer glans en meer volume.


Gezicht
Avocado-olie is een voedende en vochtregulerende olie die uitermate geschikt is voor de droge en/of gevoelige huid. De olie wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en doet direct haar werk. Avocado-olie is in de winter ook prima te gebruiken op droge plekjes in het gezicht.


INGREDIËNT:
Avocado olie (Persea Gratissima Oil) 100%