• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95
Arkopharma Resveratrol 45 arkocaps

Arkopharma Resveratrol 45 arkocaps

€ 17,75

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Resveratrol


Arkocapsules Resveratrol is een voedingssupplement, speciaal geformuleerd voor personen die celveroudering wensen te voorkomen.

Resveratrol is een polyfenol van de klasse van de stilbenen, aanwezig bij een groot aantal planten en in het bijzonder bij Rode wijnstok en Polygonum. Deze bestanddelen worden ook geproduceerd als antwoord op externe agressies of ziekteverwekkende kiemen.

In de fytotherapie is Resveratrol nuttig want hij helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve stress en helpt ze te beschermen tegen celveroudering. Om zijn antioxiderende eigenschappen te versterken, is het aangeraden om het te combineren met Selenium dat de huidcellen ook helpt beschermen tegen oxidatieve stress en met Zink om een evenwichtige huid te behouden.


Gebruiksaanwijzing:

Neem 1 capsule per dag in met een groot glas water.

Bestemd voor volwassenen.


Samenstelling:

Per capsule

hoeveelheid *RI

Extract van druif (Vitis vinifera L.) 110 mg

Extract van de wortel van polygonum 100 mg

waaronder Resveratrol 50 mg

Zink 10 mg 100%*

Selenium 50 mcg 91%*


*Referentie inname


Ingrediënten:
Droge extracten van druif (Vitis vinifera L.). Droog extract van de wortel van polygonum (Fallopia japonica (Houtt.) Ronse Decraene). Vulstof: calciumfosfaat, cellulose, Antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren, magnesiumstearaat, Zinkoxide, Natriumseleniet,

Capsule: hydroxypropylmethylcellulose, Kleurstoffen: ijzeroxide, titanium dioxide.


Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.


Extra productinformatie

Arkocaps
45