• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95
Astaxanthine

Astaxanthine

€ 18,00

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Astaxanthine


Dr. Gert Schuitemaker is apotheker en doctor in de geneeskunde. Hij houdt zich al vanaf 1980 bezig met de orthomoleculaire geneeskunde volgens de principes van tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling.
Schuitemaker is hoofdredacteur van de tijdschriften ORTHO en Fit met Voeding. Hij is tevens oprichter en oud-voorzitter van de

beroepsvereniging Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) en ex-president van de International Society for Orthomolecular Medicine (ISOM, zetel Toronto). Voor andere boeken van zijn hand: www.gezondeboeken.nl.


Astaxanthine, de algen antioxidant. Als voedingssupplement biedt het bescherming aan hart en vaten, ogen en hersenen, spieren en gewrichten, en bindweefsel en huid. Zo is het een probaat middel ter voorkóming van zonnebrand en helpt het de weerstand te vergroten door oxidatieve stress

en stille ontstekingen tegen te gaan. Belangrijke processen bij het immuun- systeem kunnen worden ondersteund met astaxanthine.


Maar waarom een boek over astaxanthine? Astaxanthine is een krachtige antioxidant uit het water met een dieprode kleur. Het is de stof die water- dieren zoals de flamingo, de zalm en de kreeft rood kleurt. Astaxanthine is een antioxidant die tegenwoordig te weinig voorkomt in ons dagelijkse menu, maar in feite een ‘oerbeschermer’ is. We zijn vertrouwd met de antioxidanten die vruchten van het land zo prachtig rood of donkerblauw kleuren en die voor ons zo supergezond zijn. Astaxanthine is dat ook, maar dan de dieprode antioxidant uit het water.