• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Natural Vitamine C 1000mg met rozenbottel veganistische tabletten

vanaf € 9,95


Beschrijving

Vitamine C is misschien wel de koning onder de vitaminen, omdat het voor heel veel lichaamsfuncties belangrijk is. Denk aan bloedvaten, botten, kraakbeen, energie, huid en immuunsysteem. Vitamine C draagt ook bij tot de vermindering van vermoeidheid en een normale werking van het zenuwstelsel. Volwassenen hebben gemiddeld 80 mg vitamine C per dag nodig. Dit halen we grotendeels uit gezonde en gevarieerde voeding, maar supplementen kunnen een nuttige aanvulling zijn. Golden Naturals Vitamine C 1000 mg met rozenbottel combineert vitamine C met rozenbottel in één krachtig supplement. Rozenbottels zijn ware vitaminebommetjes: de zaadjes uit deze vlezige vrucht zijn een van de rijkste voedingsbronnen van vitamine C. Ze bevatten bijna dertig keer zo veel vitamine C als een sinaasappel. Dankzij die hoge concentratie vitamine C is de rozenbottel een sterke antioxidant. De toevoeging van rozenbottel aan vitamine C zorgt bovendien voor een verbeterde opname.


Samenstelling:

per dagdosering (= 1 tablet):%DRI

Vitamine C (L-ascorbinezuur) 1.000 mg 1250

Citrusbioflavonoïdenextract gestandaardiseerd op 10% hesperidine25 mg **
Rozenbottel (Rosa davurica) 20 mg **


DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld


Ingrediënten:

L-ascorbinezuur, vulstof (microkristallijne cellulose), bevochtigingsmiddelen (croscarmellose natrium, crospovidone, polyvinyl alcohol), citrusbioflavonoïdenextract, antiklontermiddelen (siliciumdioxide, plantaardige magnesiumstearaat, talk), rozenbottel, glansmiddel (cellulose).


Vrij van:

ei, gist, gluten, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis.


Gebruik:

1 x daags 1 tablet tijdens of na de maaltijd met water innemen.

Bij verhoogde behoefte mag je, eventueel verdeeld over de dag, 3 tabletten innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.