• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals 5-HTP 250mg 60 veganistische capsules

€ 24,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Golden Naturals 5-HTP 250 mg bevat het aminozuur L-5-hydroxytryptofaan (5-HTP), gewonnen uit de zaden van de inheemse West-Afrikaanse plant Griffonia simplicifolia. In Nederland kennen we dit als slaapmutsjeskruid. Griffonia simplicifolia is positief voor lichaam en geest. Het wordt dan ook beschouwd als een voorganger van serotonine (‘gelukshormoon’) en melatonine omdat het invloed heeft op de vorming van deze belangrijke neurotransmitters. Golden Naturals 5-HTP 250 mg bevat daarnaast de ‘opbeurende’ vitamine B1: goed voor de gemoedstoestand en het draagt bij aan de geestelijke veerkracht. Vitamine B1 is net als Griffonia simplicifolia ook goed voor het zenuwstelsel. Voor goede opname is BioPerine® toegevoegd.


Samenstelling:

per dagdosering (= 1 capsule) % DR I*

5-HTP (uit Griffonia simplicifolia zaadextract) 250mg **

Thiamine/vitamine B1 (thiaminehydrochloride) 10mg 909

Magnesium (bisglycinaat) 21mg 5

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3mg**


* Dagelijkse Referentie Inname (DRI)
** Geen wettelijke DRI vastgesteld


Ingrediënten:

kruidenextracten, magnesiumbisglycinaat, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (vetzuurzouten, siliciumdioxide), thiaminehydrochloride.


Vrij van:

ei, glutenbevattende granen, melk, mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, vis.


Gebruik:

1x daags 1 capsule bij voorkeur tijdens de maaltijd met water innemen. Geschikt vanaf 12 jaar. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals antidepressiva en kalmerende middelen. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Extra productinformatie

veganistische capsules
60