• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Acerola Vitamine C 500mg 100 veganistische zuigtabletten

€ 19,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Acerola is een van de rijkste bronnen van natuurlijke vitamine C en daarom een veelgebruikt bestanddeel in voedingssupplementen. Deze vrucht bevat twee keer zoveel vitamine B5 en magnesium als een sinaasappel. Bovendien bevat acerola meer vitamine B1, vitamine B2 en vitamine B3 dan welke andere fruitsoort dan ook. Ook vitamine A is in hoge mate aanwezig, zelfs meer dan in wortels. Acerola bevat ook zeer veel bioflavonoïden. Dit zijn voedingsstoffen die het effect van vitamine C in het lichaam verhogen. Vitamine C wordt gerekend tot één van de krachtigste antioxidanten. Het hoge gehalte vitamine C versterkt de werking van acerola in het immuunsysteem. De zuigtabletten van Golden Naturals Acerola Vitamine C 500 mg hebben de lekkere smaak van framboos en zwarte bes en zijn daardoor ook geschikt voor kinderen.


Samenstelling:

per dagdosering (= 3 zuigtabletten) % DRI

Vitamine C (L-ascorbinezuur) 1500mg 1875

Acerola (Malpighia punicifolia) extract 120mg **

gestandaardiseerd op 25% vitamine C 30mg 37

Citrus bioflavonoïdenextract 60mg **

gestandaardiseerd op 50% hesperidine


* Dagelijkse Referentie Inname (DRI)
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
μg = mcg


Ingrediënten:

suiker (sucrose), vitamine C (L-ascorbinezuur), zoetstof (dextrose monohydraat), vulstoffen (maltodextrine, tricalciumfosfaat), antiklontermiddelen (calciumstearaat, siliciumdioxide), acerola-extract, aroma's (framboos, zwarte bes), citrusbioflavonoïdenextract.


Vrij van:

ei, glutenbevattende granen, melk, noten, pinda, schaal- en weekdieren, soja, vis.


Gebruik:

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:

als startdosering 3x daags 1 zuigtablet bij voorkeur vóór de maaltijd nemen. Indien gewenst kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 zuigtablet per dag.

Kinderen van 8 tot 12 jaar:

1x daags 1 zuigtablet per dag bij voorkeur vóór de maaltijd nemen.

Kinderen van 3 tot 8 jaar:

1x daags een halve zuigtablet per dag bij voorkeur vóór de maaltijd nemen.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Extra productinformatie

veganistische zuigtabletten
100