• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Ashwagandha 600mg 60 vegetarische capsules

€ 20,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Ashwagandha (Withania somnifera) is een kruid uit India, Centraal- en Zuid-Azië en delen van Afrika. De ayurvedische geneeskunde gebruikt het al meer dan 4000 jaar, maar in westerse landen is het minder bekend. Recent heeft de wetenschap de traditionele toepassingen van ashwagandha onderstreept. Daarmee is het één van de weinige kruiden met wetenschappelijk onderbouwde toepassingen voor zowel de psychologische, als fysiologische aspecten van het menselijk lichaam. Bijzonder aan ashwagandha is de sterke adaptogene werking. Adaptogenen beschermen het lichaam tijdens fysieke stress. Ashwagandha geeft rust en versterkt de geestelijke veerkracht. Dat komt door de actieve stoffen in het wortelextract: die hebben een regulerende werking op de hypothalamus/hypofyse/bijnieren en kunnen bijdragen aan het behoud van een normale cortisolspiegel. Golden Naturals Ashwagandha 300 mg bevat het branded ingrediënt ashwagandha KSM-66®, wereldwijd beste beschikbare ashwagandha-extract. Dat komt omdat het uitsluitend bestaat uit de wortels van de Withania somnifera-plant. In ashwagandha KSM-66® zijn alle componenten van het originele kruid evenredig aanwezig, zonder exces van een van de werkzame stoffen. Dit is belangrijk omdat alle componenten in hun natuurlijke proportie aanwezig moeten zijn voor een optimaal effect.


Extra info Ashwagandha


Samenstelling:

per dagdosering (= 2 capsules)

Ashwagandha 600 mg

waarvan withanolides 30 mg

L-leucine 70 mg

BioPerine® (Piper nigrum L.) extract 3 mg


Ingrediënten:

Ashwagandha gewassen in melk, verdikkingsmiddel (hydroxypropylmethyl cellulose), natuurlijk antiklontermiddel (rijstconcentraat), gefermenteerde plantaardige L-leucine, natuurlijke vulstof (rijst extract), BioPerine® (Piper nigrum L. extract).


Vrij van:

ei, glutenbevattende granen, noten, pinda, schaal- en weekdieren, soja, vis.


Gebruik:

2x daags 1 capsule vóór of tijdens de maaltijd met water innemen.

Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook in één keer worden ingenomen. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Extra productinformatie

Vegetarische capsules
60