• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Blaas veganistische tabletten

vanaf € 24,95


Beschrijving

Golden Naturals Blaas met berendruif draagt bij tot een goede blaasfunctie en is rijk aan vitamine C, die als antioxidant een positieve invloed heeft op het immuunsysteem. Daarnaast bevat Golden Naturals Blaas maar liefst 1500 mg cranberry (35:1 extract). De heilzame eigenschappen van dit krachtige besje waren al bekend bij de indianen. In Nederland vinden we de cranberry vooral op Terschelling en Vlieland. Het is een veelgebruikt ingrediënt in de Europese keuken, maar de laatste 20 jaar wordt cranberry steeds meer gebruikt in gezondheidsproducten. De berendruif is sinds halverwege de achttiende eeuw bekend vanwege de gunstige invloed op de werking van de blaas, nieren en urinewegen.


Samenstelling:

per dagdosering (= 3 tabletten):%DRI

Berendruif (Arctostaphylos uva-ursi) bladextract 800mg **

gestandaardiseerd op 50% arbutine

Veenbes (cranberry) extract 35:1 750mg **

Vitamine C (L-ascorbinezuur) 300mg 375

D-mannose 1500mg **

Citrusbioflavonoïdenextract 100mg **

gestandaardiseerd op 90% hesperidine

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3mg **


DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld


Ingrediënten:

kruidenextracten, D-mannose, verdikkingsmiddel (microkristallijne cellulose), vitamine C (L-ascorbinezuur), bevochtigingsmiddel (natrium carboxymethyl cellulose), glansmiddel (cellulose), citrusbioflavonoïdenextract, antiklontermiddel (plantaardige magnesiumstearaat), natuurlijke kleurstof (ijzeroxide rood).

Geschikt voor veganisten.


Vrij van:

ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis.


Gebruik:

3x daags 1 tablet tijdens of na de maaltijd met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.