• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95
Golden Naturals Borage Olie 1000mg 200mg GLA 60 capsules

Golden Naturals Borage Olie 1000mg 200mg GLA 60 capsules

€ 20,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

De borageplant (Borago officinalis), ook wel bernagie of komkommerkruid genoemd, is een bekend kruid met blauwe bloemen. Het is van oorsprong afkomstig uit landen rond de Middellandse Zee en vervolgens verspreid over Europa en Noord-Amerika. Borage-olie is de rijkste natuurlijke bron van gammalinoleenzuur (GLA). Dit is een meervoudig onverzadigd omega 6-vetzuur dat nauwelijks in voeding voorkomt. In principe kan het lichaam zelf GLA aanmaken uit (cis)linolzuur. Soms kan het echter zinvol zijn om dit aan te vullen met een supplement. Factoren die kunnen leiden tot een verhoogde behoefte, zijn een (te) hoge consumptie van transvetzuren, verzadigde vetten, suiker, alcohol en koolhydraten. Golden Naturals Borage Olie bevat per capsule 1000 mg zuivere borage-olie van eerste en koude persing, waarvan 20% GLA. Dit draagt bij aan het behoud van soepele spieren en gewrichten. Om de vetzuren tegen oxidatie te beschermen, is per capsule 10 mg natuurlijke vitamine E toegevoegd.


Samenstelling:

per dagdosering (= 1 capsule) % DRI *

Borage (Borago officinalis) olie 1.000mg **

waarvan 20% GLA (gammalinoleenzuur) 200mg **

Vitamine B6 (pyridoxaal-5'-fosfaat) 0,21mg 15

Biotine (D-biotine) 7,5µg 15

Vitamine E (DL-alfa-tocoferylacetaat, 14 I.E.) 10mg 83


* Dagelijkse Referentie Inname (DRI)
** Geen wettelijke DRI vastgesteld


Ingrediënten:

borage-olie, rundergelatine (capsulehuls), bevochtigingsmiddel (glycerol), gezuiverd water, vitaminen.


Vrij van:

ei, glutenbevattende granen, melk, noten, pinda, schaal- en weekdieren, soja, vis.


Gebruik:

1x daags 1 capsule bij voorkeur bij een maaltijd met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Extra productinformatie

Capsules
60