• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Calcium & Bot Support vegetarische tabletten

vanaf € 21,95


Beschrijving

Het menselijk skelet voorziet het lichaam van kracht en stevigheid. Goed voor je botten zorgen is dus –voor jong en oud– erg belangrijk. Een lage botmineraaldichtheid is een risicofactor voor botbreuken door osteoporose. Osteoporose heeft meerdere risicofactoren. Verandering van één van deze factoren kan een heilzaam effect hebben. Denk bijvoorbeeld aan voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding met voldoende calcium, zoals melk, kaas, groenten en/of noten. Calcium is een van de belangrijkste bestanddelen van botweefsel.


Voor extra ondersteuning is er Golden Naturals Calcium & Bot Support. Een samenstelling van onder meer calcium, magnesium, zink, vitamine C en vitamine D3. Calcium en vitamine D3 helpen het verlies van botmineralen (komt voor bij vrouwen in de meno¬pauze) te verminderen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van ten minste 1200 mg calcium en 20 μg vitamine D3 uit alle mogelijke bronnen. Net als calcium is magnesium een elementair bestanddeel van botweefsel en belangrijk voor de samenstelling van de botten en spierwerking. Vitamine D zorgt ervoor dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen. Bovendien zorgt deze vitamine ervoor dat de opname van calcium in de botten wordt verhoogd.


Samenstelling:

per dagdosering (= 1 tablet): % DRI *

Calcium (carbonaat) uit rode alg (Aquamin™) 400 mg 50

Magnesium (Aquamin™) 75,8 mg 20

waarvan 25,8 mg magnesium (carbonaat) uit rode alg

waarvan 50 mg magnesium (hydroxide) uit Iers zeewater

Vitamine C (calcium-L-ascorbaat, Ester-C®) 14,8 mg 19

Vitamine D3 (cholecalciferol uit wolvet, 1000 I.E.) 25 µg 500

Vitamine K2 (menaquinon-7) 25 µg 33

Boor (natriumboraat) 0,5 mg **

Chroom (picolinaat) 26 µg 65

Jodium (kaliumjodide) 75 µg 50

Kalium (citraat) 10 mg 1

Koper (citraat) 0,026 mg 3

Mangaan (citraat) 2,5 mg 125

Molybdeen (natriummolybdaat) 30 µg 60

Seleen (L-selenomethionine) 2 5µg 45

Zink (mono-L-methioninesulfaat) 5 mg 50

Betaïne (hydrochloride) 11,4 mg **

PEA (palmitoylethanolamide) 60 mg **

Silicium (uit bamboe extract) 7,5 mg **

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 2 mg **


* Dagelijkse Referentie Inname (DRI)
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
µg = mcg


Ingrediënten:

mineralen, vulstoffen (microkristallijne cellulose, calciumcarbonaat DRI 9%), palmitoylethanolamide, antiklontermiddelen (siliciumdioxide, plantaardige magnesiumstearaat), betaïnehydrochloride, verdikkingsmiddelen (gehydrogeneerde plantaardige olie, hydroxypropyl cellulose), vitaminen, glansmiddel (cellulose), kruidenextracten, verstevigingsmiddel (glycerine).


Vrij van:

ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis.


Gebruik:

1 x daags 1 tablet vóór of tijdens de maaltijd met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.


Voedingssupplementen van zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Extra productinformatie

Vegetarische tabletten
60