• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Calcium Magnesium & Zink 90 vegetarische tabletten

€ 14,95

Niet op voorraad
Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Mineralen zijn net als vitaminen stoffen die in kleine hoeveelheden voorkomen in onze voeding. Het zijn belangrijke bouwstoffen voor skelet, cellen en weefsels maar ook voor je spijsvertering. Calcium is zelfs een van de belangrijkste bestanddelen van botweefsel. Een supplement met kwalitatief hoogwaardige mineralen kan een nuttige aanvulling zijn op je dagelijkse voeding.

Calcium, Magnesium & Zink van Golden Naturals is een samenstelling van calcium (citraat), magnesium (bisglycinaat), zink (bisglycinaat), vitamine C, vitamine D3 en vitamine K2 (in de vorm menachinon-7). Net als calcium is magnesium een elementair bestanddeel van botweefsel. Vitamine D is belangrijk voor een goede opname van calcium uit voeding. Bovendien zorgt deze vitamine ervoor dat de opname van calcium in de botten wordt verhoogd. Dit draagt bij aan het behoud van sterke botten. Vitamine C speelt een rol bij de aanmaak/opbouw van kraakbeen.


Samenstelling per dagdosering (= 3 tabletten):%DRI

Calciumcitraat 714mg waarvan elementair calcium 150mg 18

Magnesiumbisglycinaat 543mg waarvan elementair magnesium 75mg 20

Zinkbisglycinaat 36mg waarvan elementair zink 7,5mg 75
Vitamine C (L-ascorbinezuur) 36mg 45

Vitamine D3 (cholecalciferol, 750 I.E.) 18,75µg 375

Vitamine K2 (menachinon-7) 18µg 24

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 2,25mg **


DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
µg = mcg


Ingrediënten:

mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose), verdikkingsmiddel (natriumcarboxymethyl zetmeel (CMS-Na)), antiklontermiddel (plantaardige magnesiumstearaat), vitaminen, glansmiddel (cellulose), BioPerine® (Piper nigrum L. extract).


Vrij van:

ei, glutenbevattende granen, lupine, melk, mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis.


Gebruik:

1x daags 1 tot 3 tabletten bij voorkeur vóór of tijdens de maaltijd met water innemen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook verdeeld over de dag worden ingenomen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.