• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Carduus Marianus 60 veganistische tabletten

€ 15,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

De Carduus marianus is in het Nederlands bekend onder de naam mariadistel, en in het Latijn als Silybum marianum. Carduus betekent distel en marianus verwijst naar de bijbelse naam Maria. De mariadistel werd al door de oude Romeinen en Grieken gebruikt als heilzame plant voor de longen. Naar mariadistel is in de loop der tijden veel onderzoek gedaan. In 1954 werd aangetoond dat de werkzaamheid van mariadistel veel te maken had met het flavonoïdencomplex silymarine.

Dit bestanddeel staat bekend om zijn leverbeschermende eigenschappen.

De mariadistel bevordert de spijsvertering dankzij het gunstige effect op het lichaam na consumptie van vetten, alcohol en suikers. Bovendien ondersteunt het de reinigende werking van de lever. Dit slimme orgaan is de ‘stofwisselingscentrale’ van ons lichaam, met name voor suiker, vet en eiwitten. De lever kan zowel ontgiften als stapelen en zelfs warmte en gal produceren.


Samenstelling per dagdosering (= 3 tabletten)

Mariadistel (Carduus marianus) extract 900mg

gestandaardiseerd op 80% silymarine

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3mg


Ingrediënten:

(calciumcarbonaat DRI 75%, microkristallijne cellulose), kruidenextracten, glansmiddel (cellulose), antiklontermiddelen (plantaardige magnesiumstearaat, siliciumdioxide).


Vrij van:

ei, gist, gluten, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis.Gebruik:

1 x daags 3 tabletten bij voorkeur vóór of tijdens de maaltijd met water innemen. Desintegratietijd: binnen 1 uur. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook verdeeld over de dag worden ingenomen.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Extra productinformatie

veganistische tabletten
60