• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Cranberry & D-mannose 90 veganistische tabletten

€ 15,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Cranberry: een prachtig krachtig besje!
Golden Naturals Cranberry & D-mannose is een combinatie van cranberry-extract, D-mannose, vitamine C en diverse nuttige kruidenextracten zoals berendruif, grote brandnetel en guldenroede (Solidago virgaurea). Vitamine C is een bekend antioxidant met een positieve invloed op het immuunsysteem. Dit product bevat maar liefst 750 mg cranberry-extract per dagdosering (3 tabletten). Het cranberry-extract in deze cranberry-tabletten is hoger geconcentreerd dan bijvoorbeeld cranberrysap. De goede eigenschappen van dit krachtige besje waren al bekend bij de indianen. In Nederland vinden we de cranberry vooral op Terschelling en Vlieland. Het is een veelgebruikt ingrediënt in de Europese keuken, maar de laatste 20 jaar wordt cranberry steeds meer gebruikt in gezondheidsproducten. De berendruif is sinds halverwege de achttiende eeuw bekend vanwege de gunstige invloed.

D-mannose: wat is dat?
D-mannose is een natuurlijke voedingsstof die in kleine hoeveelheden voorkomt in verschillende planten en fruitsoorten zoals perziken, ananas, sinaasappels, appels en bessen zoals cranberry’s en bosbessen. Daarnaast komt D-mannose in kleine hoeveelheden in het menselijk lichaam voor als onderdeel van een keten van acht essentiële suikers. ‘Essentieel’ betekent: ons lichaam kan de suikers slechts in kleine hoeveelheden zelf aanmaken, maar ze zijn wél van fundamenteel belang. D-mannose in supplementen kan dus een goede toevoeging zijn.


Samenstelling per dagdosering (= 3 tabletten):%DRI

Veenbes (cranberry) extract 35:1 750mg **

Berendruif (Arctostaphylos uva-ursi) bladextract 10:1 150mg **

Zwarte bes (Ribes nigrum) extract 2:1 75mg **

Grote brandnetel (Urtica dioica) bladextract 4:1 75mg **

Guldenroede (Solidago virgaurea) extract 4:1 75mg **

D-mannose 750mg **

Vitamine C (calcium-L-ascorbaat) 195mg 243

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 1,5mg **


* Dagelijkse Referentie Inname (DRI)
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
kve = kolonievormende eenheden


Ingrediënten:

kruidenextracten, D-mannose, vulstof (microkristallijne cellulose), vitamine C (calcium-L-ascorbaat), bevochtigingsmiddel (carboxymethyl zetmeel (CMS-Na)), glansmiddel (cellulose), antiklontermiddel (plantaardige magnesiumstearaat), kleurstof (ijzeroxide rood).

Geschikt voor veganisten.


Vrij van:

ei, glutenbevattende granen, lupine, melk, mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, vis.


Gebruik:

als startdosering 3x daags 1 tablet bij voorkeur vóór een maaltijd met water innemen.

Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook in één keer worden ingenomen. Indien gewenst, kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 tablet per dag.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Niet geschikt bij kinderwens en zwangerschap, wel bij borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Extra productinformatie

veganistische tabletten
90