• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Detox Plus 250 ml

€ 20,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Wanneer je lichaam uit balans is door stress-situaties, bepaald medicijngebruik of onvoldoende goede voeding, ga je dat voelen. Golden Naturals Detox Plus is een kuur met een receptuur van plantenextracten. Daarnaast bevat het choline, dat een rol speelt bij de vetstofwisseling en bijdraagt aan de reinigende werking van de lever. Een ander bestanddeel is heermoes (Equisetum Arvense). Dit ondersteunt de nieren bij de afvoer van afvalstoffen.


Samenstelling:

per dagdosering (= 20 ml)

Heermoes (Equiseti herba) 40mg

Luzerne (Alfalfa herba) 28mg

Siberische ginseng (Ginseng radix) 28mg

Paardenbloem (Taraxacum officinale) 28mg

Bitterhout (Quassia amarra) 20mg

Gele gentiaan (Gentianae radix) 20mg

Dong quai (Angelica sinensis) 19mg

Mariadistel (Carduus marianus) 19mg

waarvan Sylimarine 15mg

Guldenroede (Solidago herba) 15mg

Smalle weegbree (Plantago lanceolata) 15mg

Artisjok (Cynara scolymus) 4mg

Driekleurig viooltje (Viola tricolores herba) 4mg

Berkenblad (Betula folia) 4mg

Geelwortel (Curcuma rhizoma) 2mg

Maisbaard (Stigmata maidis) 2mg

Aloë vera (Aloë barbadensis) 0,5mg

Choline (bitartraat) 121mg


Ingrediënten:

zoetstof (sorbitol), gezuiverd water, emulgator (glycerine), Cholinebitartaat, kruiden, conserveermiddelen (sorbinezuur, natriumbenzoaat), alcohol. Met zoetstof. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.


Vrij van:

ei, glutenbevattende granen, lupine, melk, mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis


Gebruik:

Als startdosering 2x daags een maatbekertje met 10 ml oplossen in een glas water en bij voorkeur vóór de maaltijd opdrinken. Of 20 ml oplossen in een flesje met (bron)water en deze leegdrinken gedurende de dag.

Indien gewenst kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 10 ml per dag vóór het ontbijt. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Extra productinformatie

ml
250 ml