• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95
Golden Naturals Echinacea Complex 100 ml

Golden Naturals Echinacea Complex 100 ml

€ 13,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Ondersteunt het immuunsysteem
Ons lichaam heeft van nature een uniek verdedigingsmechanisme; de weerstand, ook wel immuunsysteem genoemd. Dit mechanisme houdt schadelijke invloeden van buitenaf zoveel mogelijk op afstand of maakt ze onschadelijk. Soms heeft je weerstand wat hulp nodig, bijvoorbeeld als je je even niet zo fit voelt of vaak in een omgeving bent waar schadelijke ‘indringers’ op de loer liggen. Echinacea Complex is een effectief middel dat doelgericht je weerstand een steuntje in de rug geeft. De Echinacea purpurea, in het Nederlands de rode zonnehoed genoemd, komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika en werd daar al veelvuldig gebruikt door indianen. Echinacea Complex van Golden Naturals is een tinctuur die geschikt is voor zowel in- als uitwendig gebruik en voor volwassenen én kinderen vanaf 3 jaar.


Samenstelling:

per dagdosering (= 90 druppels)

Rode zonnehoed (Echinacea purpurea) extract 114mg

Vlierbes (Sambucus nigrum) extract 24mg

Katteklauw (Uncaria tomentosa) extract 45mg

Smalle weegbree (Plantago lanceolata) extract 24mg


Ingrediënten:

water, alcohol, extracten van kruiden. Bevat ca. 30% (v/v) alcohol.


Vrij van:

gist, lactose, soja, suiker.


Gebruik Inwendig:

volwassenen 1 tot 3 x daags 30 druppels met water innemen. Kinderen vanaf 3 jaar 1 tot 3 x daags 15 druppels met water innemen.


Uitwendig:

één deel (= 30 druppels) verdunnen met 6 delen afgekoeld gekookt water. Dit kan men dan met een kompres aanbrengen of met een schoon watje op de huid deppen. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.


Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.


De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Niet gebruiken tijden de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Extra productinformatie

ml
50 ml