• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals GABA 1000mg 60 veganistische tabletten

€ 19,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

GABA (gamma-aminoboterzuur) is een belangrijke lichaamseigen stof van het menselijk brein: een neurotransmitter die het verkeer regelt tussen zenuwcellen in de hersenen. We maken GABA zelf aan in de hersenen, maar naarmate we ouder worden, produceert het lichaam steeds kleinere hoeveelheden. Aan Golden Naturals GABA 1000 mg zijn zink en thiamine (vitamine B1) toegevoegd. Thiamine is belangrijk voor de synthese van acetylcholine en draagt bij aan een normaal psychologisch functioneren. Bovendien is het goed voor de gemoedstoestand en het concentratievermogen en van belang voor het zenuwstelsel.

Zink is eveneens goed voor het concentratievermogen en draagt bij aan de normale weerstand tegen stress.


Samenstelling:

per dosering (= 1 tablet):%DRI

GABA (gamma-aminoboterzuur) 1000 mg **

Thiamine/vitamine B1 (thiaminehydrochloride) 0,2 mg 18

Zink (citraat) 1,5 mg 15

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3mg **


DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld


Ingrediënten:

GABA, vulstoffen (microkristallijne cellulose, calciumcarbonaat DRI 15%), verdikkingsmiddelen (plantaardige olie, hydroxypropyl cellulose), antiklontermiddelen (vetzuurzouten, siliciumdioxide), glansmiddel (cellulose), zinkcitraat, BioPerine® (Piper nigrum L. extract), verstevigingsmiddel (glycerine), thiaminehydrochloride.


Vrij van:

ei, glutenbevattende granen, lupine, melk, mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis.


Gebruik:

voor, tijdens of na spannende momenten 1 tablet met water innemen.

Afhankelijk van de behoefte maximaal 6 tabletten verspreid over de dag innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding, ziekte of medicijngebruik..


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Extra productinformatie

veganistische tabletten
60