• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Ginkgo Biloba 7500mg 60 veganistische capsules

€ 19,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

De Ginkgo biloba of Japanse tempelboom, is de oudst levende boomsoort op aarde (300 miljoen jaar) en van oorsprong afkomstig uit Centraal-China. Het extract van de Ginkgo biloba-bladeren heeft op meerdere manieren een gunstige invloed op de gezondheid. Het kruid wordt met name in China traditioneel al meer dan 5000 jaar benut. In het westen gebruiken we het vooral ter ondersteuning van de bloedcirculatie en cognitieve functies als het geheugen, concentratie- en leervermogen. De actieve bestanddelen in ginkgoblad zijn onder andere flavonoïden (flavonglycosiden) en terpeenlactonen (ginkgoliden).


Samenstelling:

per dagdosering (= 1 capsule)

Ginkgo Biloba (als 150 mg van een 50:1 extract) 7500mg

gestandaardiseerd op 24% flavonglycosiden en 6% terpeenlactonen

Ginkgoliden A, B, C en bilobalide 7,2mg


Ingrediënten:

Ginkgo biloba (Japanse tempelboom) bladextract, vulstof (microkristallijne cellulose), verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), antiklontermiddelen (natuurlijke magnesiumsilicaat, plantaardige magnesiumstearaat).


Vrij van:

ei, glutenbevattende granen, lupine, melk, mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis.


Gebruik:

1x daags 1 capsule met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Ginkgo biloba kan de werking van antistollingsmiddelen (bijvoorbeeld aspirines) beïnvloeden. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Extra productinformatie

veganistische capsules
60