• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Glucosamine & Chondroïtine tabletten

vanaf € 26,95


Beschrijving

Dit product is van naam, uiterlijk en samenstelling veranderd: Glucosamine Plus is Glucosamine & Chondroïtine geworden

Het menselijk skelet voorziet het lichaam van kracht en stevigheid. Goed voor je gewrichten zorgen is –voor jong en oud– erg belangrijk. Golden Naturals Glucosamine & Chondroïtine is een product met glucosamine, chondroïtine en MSM. Ook is het rijk aan vitamine C dat een rol speelt bij de aanmaak/opbouw van kraakbeen. Vitamine D zorgt ervoor dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen en verhoogt de opname van kalk in de botten. Zink is van belang voor de samenstelling van de botten en draagt bij tot een normaal zuur-base evenwicht.

Tablet heeft een bruine coating en is makkelijk breekbaar en wit van binnen.


Samenstelling per dagdosering (= 2 tabletten):%DRI

Glucosaminesulfaat 2KCl 1500mg **

waarvan 888 mg elementaire glucosamine
Chondroïtine (als chondroïtinesulfaat) uit haaienkraakbeen 400mg **

MSM (Methyl-Sulfonyl-Methaan) 400mg **

Vitamine C (L-ascorbinezuur) 60mg 75

Vitamine D3 (cholecalciferol uit wolvet, 800 I.E.) 20µg 400

Zink (citraat) 1,5mg 15

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3mg**


DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
µg = mcg


Ingrediënten:

glucosaminesulfaat 2KCI, vulstof (microkristallijne cellulose), chondroïtinesulfaat (vis), MSM, glansmiddel (cellulose), vitaminen, bevochtigingsmiddel (natrium carboxymethyl cellulose), antiklontermiddel (plantaardige magnesiumstearaat), kleurstof (ijzeroxide), zinkcitraat, BioPerine® (Piper nigrum L. extract).


Vrij van:

ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet.

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.


Gebruik:

2x daags 1 tablet na de maaltijd met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar. Waarschuwing: Kan de werking van bepaalde antistollingsmiddelen beïnvloeden. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens en zwangerschap, wel bij borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.