• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Iberis Complex Maag & Darm Support

€ 25,95


Beschrijving

Het spijsverteringskanaal van de mens bestaat uit de mond- en keelholte, slokdarm, maag en de dunne en dikke darm. Daar horen ook de spijsverteringsorganen buikspeekselklier, lever, gal(wegen) en het buikvlies bij. Veel mensen hebben wel eens last van een verminderde maag- en darmfunctie. Dat merk je bijvoorbeeld aan een vol gevoel in de maag, een opgeblazen gevoel na het eten of winderigheid. Golden Naturals Iberis Complex is een natuurlijke kruidentinctuur die de spijsvertering ondersteunt dankzij de toevoeging van het maagvriendelijk kruid citroenmelisse. Daarnaast bevat deze tinctuur het extract van de Iberis amara; in het Nederlands bekend als de bittere scheefbloem. De combinatie van deze kruiden zorgt voor een synergetische werking: citroenmelisse en bittere scheefbloem versterken elkaars werking.


Samenstelling:

60 druppels (= 3 ml) (= dagdosering) bevat:
Tincturenmengsel (1:5 geëxtraheerd):
Matricaria chamomilla (kamille) 0,65 ml
Angelica archangelica (engelwortel) 0,3 ml
Melissa officinalis (citroenmelisse) 0,3 ml
Carum carvi (karwij) 0,3 ml
Chelidonium majus (stinkende gouwe) 0,3 ml
Glycyrrhiza glabra (zoethoutwortel) 0,3 ml
Silybum marianum (mariadistel) 0,3 ml
Mentha piperita (pepermuntblad) 0,16 ml
Iberis amara (bittere scheefbloem) extract 0,23 ml


Ingrediënten:

(extracten van) kruiden, alcohol, droppoeder. Bevat zoethout. Mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden. Bevat 30% (v/v) alcohol.

Vrij van:

ei, gist, gluten, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis.


Gebruik:

3 maal daags 20 druppels, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.
Bij voorkeur innemen een half uur voor of minstens een uur na de maaltijd met water, (kruiden)thee of vruchtensap. Kinderen van 2-12 jaar nemen 3 maal daags 10 druppels. De druppels kunnen ook onverdund worden ingenomen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.