• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals IJzer Bisglycinaat Plus 60 veganistische capsules

€ 15,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Golden Naturals IJzer Bisglycinaat Plus is letterlijk een ijzersterk product. Het bevat de meest biologisch beschikbare vorm van ijzer: bisglycinaat. In tegenstelling tot andere is deze vorm van ijzer bijzonder mild voor de maag. Bovendien wordt ijzer bisglycinaat goed opgenomen door het lichaam. Ook vitamine C in de vorm van calcium-L-ascorbaat bevordert de opname en verhoogt daarmee het ijzergehalte in het bloed. Deze samenstelling is verrijkt met koper (bisglycinaat) dat het transport van ijzer in het lichaam ondersteunt. Vitamine A en riboflavine (vitamine B2) bevorderen de beschikbaarheid van ijzer uit lichaamsvoorraden. IJzer is een essentieel mineraal dat onder andere bijdraagt aan de aanmaak van hemoglobine in de rode bloedcellen. Daarmee speelt het een rol bij het zuurstoftransport in het lichaam. Hierdoor ondersteunt het de normale cognitieve functies. Bovendien is ijzer belangrijk voor de activatie en het behoud van je natuurlijke energie en helpt het bij vermindering van vermoeidheid. IJzer en alle toegevoegde cofactoren - koper, vitamine A, riboflavine en vitamine C - hebben een positieve invloed op het immuunsysteem.


Samenstelling:

per dagdosering (= 1 capsule):%DRI

IJzer (ijzer(II)bisglycinaat) 197mg

waarvan elementair ijzer 30mg 214

Koper (bisglycinaat) 0,15mg 15

Vitamine A (retinylacetaat, 833 I.E.) 250µg 31

Riboflavine/Vitamine B2 (natriumriboflavine-5'-fosfaat) 1,4mg 100

Vitamine C (calcium-L-ascorbaat) 80mg 100

Bètacaroteen (uit Dunaliella salina) 2mg **

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3mg **


DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
µg = mcg


Ingrediënten:

mineralen, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), antiklontermiddelen (vetzuurzouten, rijstconcentraat), Dunaliella salina, vitaminen, BioPerine® (Piper nigrum L. extract).

Geschikt voor veganisten.


Gebruik:

1x daags 1 capsule bij voorkeur tussen de maaltijden door met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. In geval van gebruik geneesmiddelen: Hanteer minimaal 2 uur tussen inname geneesmiddel en capsule IJzer Bisglycinaat Plus. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Extra productinformatie

veganistische capsules
60