• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95
Golden Naturals IJzer Formule 60 vegetarische capsules

Golden Naturals IJzer Formule 60 vegetarische capsules

€ 15,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Golden Naturals IJzer Formule bevat ijzer in de vorm van ijzer bisglycinaat. In tegenstelling tot andere vormen van ijzer is deze vorm bijzonder mild voor de maag. Bovendien wordt het goed opgenomen door het lichaam. Deze formule is aangevuld met vitamine C in de vorm van ascorbinezuur om de ijzeropname verder te bevorderen. IJzer is een essentieel element dat onder andere bijdraagt aan de aanmaak van hemoglobine in de rode bloedcellen. Daarmee speelt het een rol bij het zuurstoftransport in het lichaam. Hierdoor draagt het bij aan normale cognitieve functies. Bovendien is ijzer belangrijk voor de ondersteuning van het energieniveau: het kan helpen bij vermindering van vermoeidheid. Ook heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem.


Samenstelling:

per dagdosering (= 1 capsule) % DRI *

IJzer(II)bisglycinaat 314 mg

waarvan elementair ijzer 50 mg 357

Vitamine C (ascorbinezuur) 300 mg 375

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **


* Dagelijkse Referentie Inname (DRI)
** Geen wettelijke DRI vastgesteld


Ingrediënten:

ijzer(II)bisglycinaat, vitamine C (ascorbinezuur), antiklontermiddel (vetzuurzouten), verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), BioPerine® (Piper nigrum L. extract).


Vrij van:

conserveermiddelen, ei, gist, gluten, kunstmatige geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis.


Gebruik:

1 x daags 1 capsule tussen de maaltijden door met water innemen.Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt.

Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Extra productinformatie

Vegetarische capsules
60