• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Krillolie 500mg softgel capsules

vanaf € 24,95


Beschrijving

Golden Naturals Krillolie 500mg met EPA en DHA. EPA heeft een gunstige invloed op het hart en EPA en DHA zijn goed voor de hersenen. Krillolie 500 mg is een olie die wordt gewonnen uit kleine garnaalachtige zeediertjes die krill worden genoemd. Deze krill wordt duurzaam gevangen in Antarctica. Krill is rijk aan omega-3 vetzuren die gebonden zijn door fosfolipiden; daardoor zijn ze in water oplosbaar en goed opneembaar door het lichaam. De pure olie geeft geen oprispingen of vissmaak.


Onlangs hebben wij enkele meldingen ontvangen over kleine witte vlokjes/neerslag (puntjes) in de krilloliecapsules. De oorzaak van mogelijke witte vlokjes is de blootstelling aan een (te) lage temperatuur. Dit kan ertoe leiden dat sommige vetzuren gaan stollen. De gestolde vetzuren worden hierdoor meer wasachtig van vorm. Belangrijk om te weten: dit is een natuurlijk proces en heeft géén effect op de productveiligheid en werkzaamheid. Je kunt de krillolie met vertrouwen blijven consumeren en het is dus niet noodzakelijk om met je product terug naar de winkel te gaan


Samenstelling:

2 capsules (= dagdosering) bevatten:

Superba™ Krillolie omega-3

waarvan minimaal:
- EPA 120 mg
- DHA 55 mg
- Fosfolipiden 400 mg
- Astaxanthine 100 mcg
- Choline 50 mg


Ingrediënten:

krillolie, visgelatine (capsulehuls), glycerol, sorbitol, water.
Superba™ Krill is een trademark van Aker BioMarine ASA, Norway.
Om een gunstig effect te verkrijgen, wordt een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA aanbevolen.


Allergenen:
Bevat krillolie (schaaldieren) en gelatine (vis).

Vrij van:

ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet


Gebruik:

1x daags 2 capsules bij voorkeur tijdens of na de maaltijd met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.