• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95
Golden Naturals Macula & Oog Support 60 veganistische tabletten

Golden Naturals Macula & Oog Support 60 veganistische tabletten

€ 22,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Golden Naturals Macula & Oog Support is een voedingssupplement gebaseerd op de wetenschappelijke formule AREDS-2. Op basis van dit onderzoek zijn alle belangrijke vitaminen en mineralen samengebracht in dit product. Zink is een belangrijk mineraal voor het gezichtsvermogen. Het speelt een prominente rol in het functioneren van het netvlies. Zink helpt om scherp te blijven zien, ook in het donker, net als vitamine A. Vitamine A draagt daarnaast bij tot de instandhouding van een normale vochtbalans van de ogen en ondersteunt net als riboflavine de conditie van het oog. Riboflavine (vitamine B2) is ook gunstig voor het behoud van een normaal gezichtsvermogen. Luteïne en zeaxanthine behoren beide tot de carotenoïden. Deze bioactieve gele pigmenten zitten van nature in diverse groenten en fruit, maar komen ook voor in het menselijk lichaam. Luteïne en zeaxanthine zijn voornamelijk geconcentreerd in de ooglens en de macula (gele vlek). In Golden Naturals Macula & Oog Support zijn vitamine C (Ester-C®) en vitamine E opgenomen. Beide antioxidanten beschermen gezonde weefsels en cellen tegen vrije radicalen. Bovendien ondersteunen ze elkaars werking. Zo helpt vitamine C de activiteit van vitamine E in stand te houden. Ester-C® en BioPerine® zorgen voor een optimale opname in het lichaam.


Samenstelling:

per dagdosering (= 2 tabletten) % DR I*

Vitamine C (calcium-L-ascorbaat) 490mg 613

Vitamine A (retinylacetaat, 422 I.E.) 240µg 30

Vitamine E (D-alfa-tocoferyl waterstofsuccinaat, 596 I.E.) 400mg 3.333

Riboflavine/vit. B2 (riboflavine) 4mg 286

Foliumzuur (folaat)/vit. B11 (5-MTHF glucosaminezout, Quatrefolic®) 200µg 100

Zinkcitraat 32mg

waarvan elementair zink 10mg 100

Kopercitraat 11mg

waarvan elementair koper 2mg 200

Luteïne (uit goudsbloem (Calendula officinalis)) 10mg **

Zeaxanthine (uit Afrikaantje (Tagetes erecta) extract) 20mg **

Ogentroost (Euphrasia) 50mg **

Druivenpit (Vitis viniferae) extract 42mg **

gestandaardiseerd op 95% OPCBosbes (Vaccinium myrtillus)10mg **

Taurine 10mg **

Alfaliponzuur 10mg **

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 6mg **


DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
µg = mcg


Ingrediënten:

vulstoffen (microkristallijne cellulose, calciumcarbonaat DRI 23%), mineralen, vitaminen, kruiden(extracten), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, plantaardige magnesiumstearaat, magnesiumsilicaat), glansmiddel (cellulose), taurine, alfaliponzuur, verstevigingsmiddel (glycerine), verdikkingsmiddel (hydroxypropyl cellulose).


Vrij van:

ei, gist, gluten, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis.


Gebruik:

Startdosis 1 x daags 2 tabletten bij voorkeur ’s ochtends bij het ontbijt met water innemen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook verdeeld over de dag worden ingenomen. Indien gewenst, kan na een week worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 tablet per dag. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Extra productinformatie

veganistische tabletten
60