• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Magnesium Citraat 250mg veganistische capsules

vanaf € 14,95


Beschrijving

Magnesium staat aan de basis van vele biochemische processen in het lichaam en werkt veelal samen met calcium. Het helpt bij het behoud van soepele spieren en sterke botten en tanden. Daarnaast is het goed voor het geheugen en speelt het een rol bij de aanmaak van cellen en weefsels. Magnesium ondersteunt bovendien het energieniveau en is belangrijk voor de zenuwfuncties. Golden Naturals Magnesium Citraat 250 mg is een optimaal opneembare vorm van magnesium die helpt bij geestelijke veerkracht en vermindering van vermoeidheid.


Samenstelling:

per dagdosering (= 2 capsules):%DRI

Magnesiumcitraat 1600 mg

waarvan elementair magnesium 250 mg 67

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **


DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld


Ingrediënten:

magnesiumcitraat, pullulan (capsulehuls), antiklontermiddel (plantaardige magnesiumstearaat), BioPerine® (Piper nigrum L. extract).


Vrij van:

ei, gist, gluten, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis.


Gebruik:

1x daags 2 capsules bij voorkeur vóór of tijdens de maaltijd met water innemen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook verdeeld over de dag worden ingenomen. Indien gewenst, kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 capsule per dag.

Kinderen vanaf 2 jaar 1 capsule per dag. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.