• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Magnesium Citraat 400mg veganistische tabletten

vanaf € 14,95


Beschrijving

Magnesium staat aan de basis van honderden biochemische processen in het lichaam. Het helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau. Bovendien is het goed voor de spieren, het zenuwstelsel én het geheugen. Daarnaast is magnesium van belang voor het behoud van sterke botten en tanden. Golden Naturals Magnesium Citraat 400 mg bevat 400 mg elementaire magnesium per dagdosering. De elementaire waarde is het werkelijk aantal milligram dat je binnenkrijgt. Magnesiumcitraat is een verbinding met magnesium waarbij het percentage magnesium dat werkelijk door het lichaam wordt opgenomen zeer hoog is. De toegevoegde vitamineB6 (P5P) ondersteunt het energieniveau, is belangrijk voor de zenuwfuncties en goed voor het geheugen.


Samenstelling:

per dagdosering (= 2 tabletten): % DRI *

Magnesiumcitraat 2516 mg

waarvan elementair magnesium 400 mg 107
Vitamine B6 (pyridoxaal-5’-fosfaat) 2,8 mg 200

Taurine 100 mg **

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 2 mg **


DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld

Ingrediënten:

magnesiumcitraat, vulstof (microkristallijne cellulose), bevochtigingsmiddel (natrium carboxymethyl cellulose), glansmiddel (cellulose), taurine, antiklontermiddel (plantaardige magnesiumstearaat), vitamine B6, BioPerine®.


Vrij van:

ei, gist, gluten, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis.


Gebruik:

1 x daags 2 tabletten bij voorkeur tijdens of na de maaltijd met water innemen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook verdeeld over de dag worden ingenomen. Indien gewenst, kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 tablet per dag. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.