• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Magnesium & Crampbark tabletten

vanaf € 19,95


Beschrijving

Magnesium is een mineraal met vele ‘talenten’; het speelt een belangrijke rol bij veel fysiologische processen in het lichaam. Magnesium is onder andere goed voor het behoud van soepele spieren en sterke botten, het activeert de natuurlijke energie in je lichaam, draagt bij aan een heldere geest én het vermindert vermoeidheid. Ons lichaam kan magnesium opnemen uit voeding. Een magnesiumsupplement kan hierop een nuttige aanvulling zijn. Golden Naturals Magnesium & Crampbark bevat magnesium dat goed is voor de spieren en OPC uit pijnboomschors-extract dat bijdraagt aan het behoud van een goede bloedcirculatie.


Samenstelling: per dagdosering (= 2 tabletten) % DRI *

Magnesiumbisglycinaat 900 mg

waarvan elementair magnesium 100 mg 27

Ester-C®20mg waarvan vitamine C (calcium-L-ascorbaat) 14,5 mg 18

Pijnboom (Pinus pinaster) schors extract 50 mg **

gestandaardiseerd op 95% OPC

Gelderse roos/Crampbark (Viburnum opulus) 100 mg **

Stekelige muizedoorn (Ruscus aculeatus) 100 mg **

PEA (palmitoylethanolamide) 60 mg **

L-tyrosine 50 mg **

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg **


* Dagelijkse Referentie Inname (DRI)
** Geen wettelijke DRI vastgesteld


Ingrediënten:

mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose), verdikkingsmiddelen (gehydrogeneerde vegetarische olie, hydroxypropyl cellulose), kruiden(extracten), PEA (palmitoylethanolamide), L-tyrosine, glansmiddel (cellulose), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, vetzuurzouten).


Vrij van:

ei, gist, gluten, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis.


Gebruik:

Als startdosis 1 x daags 2 tabletten bij voorkeur tijdens de maaltijd met water innemen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook verdeeld over de dag worden ingenomen. Indien gewenst, kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 tablet per dag. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.