• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95
Golden Naturals Omega-3 Algenolie liquid capsules

Golden Naturals Omega-3 Algenolie liquid capsules

€ 20,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Vette vis is een rijke bron van omega-3 vetzuren EPA en DHA.

Vissen krijgen deze vetzuren binnen door het eten van algen. Algen zijn dus de oorspronkelijke bron van omega-3 vetzuren. In tegenstelling tot omega-3 vetzuren uit visolie, is algenolie 100% plantaardig. Golden Naturals Omega-3 Algenolie is een perfect alternatief voor vegetariërs en veganisten omdat ook de capsule van plantaardige oorsprong is. Het is bovendien vrij van allergenen en daardoor veilig voor mensen met een visallergie. Golden Naturals Omega-3 Algenolie bevat een rijke dosering DHA en EPA. DHA is een essentieel omega-3 vetzuur en een belangrijke bouwsteen voor de hersenen. Daarnaast is DHA goed voor het gezichtsvermogen. Deze gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Een combinatie van 250 mg EPA en DHA heeft bovendien een gunstige invloed op het hart. Golden Naturals Omega-3 Algenolie levert per dagdosering 1000 mg algenolie, waarvan 300 mg DHA en 150 mg EPA.


Samenstelling:

per dagdosering (= 2 capsules)

Algenolie (microalg Schizochytrium sp.) 1.000 mg

waarvan eicosapentaeenzuur (EPA) 150 mg

waarvan docosahexaeenzuur (DHA) 300 mg


Ingrediënten:

algenolie (microalg Schizochytrium sp.), verdikkingsmiddel (hydroxypropylmethyl cellulose), vulstof (hoge oliezuur), aroma (rozemarijn (Rosmarinus officinalis) extract), antioxidanten (tocoferolen, ascorbylpalmitaat).


Vrij van:

ei, gist, gluten, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis.


Gebruik:

Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar 2 x daags 1 capsule met water innemen. Kinderen vanaf 6 jaar 1 capsule per dag uitknijpen in vruchtensap en direct opdrinken.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan, voor zover bekend, in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Extra productinformatie

Capsules
60