• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Omega 3 Visolie KIDS 60 kauwcapsules

€ 14,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Vette vis is een rijke bron van omega 3-vetzuren EPA en DHA. Golden Naturals Omega 3 Visolie KIDS is speciaal voor kinderen vanaf 1 jaar. De kauwcapsules zijn gevuld met een zuivere, kwalitatieve visolie afkomstig van duurzaam gevangen tonijn. Omega 3 Visolie KIDS bevat de omega 3-vetzuren EPA en DHA. DHA en EPA hebben een gunstige invloed op het hart en DHA is daarnaast goed voor het gezichtsvermogen en de hersenen. Deze gunstige effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg van beide vetzuren. Naast EPA en DHA bevat dit product vitamine D3 en vitamine E. Vitamine D3 is belangrijk voor kinderen omdat het onder meer bijdraagt aan de normale groei en ontwikkeling van tanden en botten. Vitamine E levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Bovendien zorgt het ervoor dat de visolie goed geconserveerd blijft. De kauwcapsules hebben een heerlijke tutti frutti smaak waardoor kinderen het probleemloos kunnen consumeren.


Samenstelling:

per dagdosering (=3 capsules):%DRI

Visolie (met omega 3-vetzuren, BioPure DHA®) 1500mg **

waarvan docosahexaeenzuur (DHA) 345mg

(25% relatief vetzuurpercentage)

waarvan eicosapentaeenzuur (EPA) 90mg

(10% relatief vetzuurpercentage)

Vitamine D3 (cholecalciferol uit wolvet, 300 I.E.) 7,5µg 150

Vitamine E (D-alfa-tocoferol, 11 I.E.) 7,5mg 63


DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld
μg = mcg


Ingrediënten:

visolie, verstevigingsmiddel (gelatine als capsulehuls), geleermiddel (glycerol), gemodificeerd zetmeel, aroma’s (tutti fruttismaak, natuurlijke sinaasappelolie), vitaminen, zoetstof (sucralose), water.

De vissoort, tonijn, wordt duurzaam gevangen onder gecontroleerde omstandigheden. Met zoetstof.


Vrij van:

ei, gist, gluten, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, zuivelproducten.


Gebruik:

3x daags 1 capsule bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Voor kinderen van 1 tot 3 jaar de capsules uitknijpen in vruchtensap en direct opdrinken.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.