• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95
Golden Naturals PEA Creme 125ml

Golden Naturals PEA Creme 125ml

€ 21,95

Levertijd: 1-4 dag(en)

Beschrijving

Palmitoylethanolamide

(PEA) is een lichaamseigen stof.

Onze cellen kunnen deze stof aanmaken als reactie op bepaalde prikkels.

Ook voedsel bevat kleine hoeveelheden PEA; vooral eieren, pinda’s, soja, (orgaan)vlees en vis. In de jaren negentig van de vorige eeuw ontdekte Nobelprijswinnares Rita Levi-Montalcini de bijzondere werking van PEA.

Sindsdien is er veel onderzoek gedaan naar PEA waardoor er steeds meer over bekend werd. Er bestaan inmiddels meer dan 300 wetenschappelijke publicaties over PEA. Golden Naturals PEA Crème is ontwikkeld voor een gevoelige huid op basis van voedende en beschermende bestanddelen, verrijkt met de natuurlijke stoffen palmitamide MEA (palmitoylethanolamide) en Boswellia serrata gum (olibanum).

Het verzacht en verzorgt de huid met snel merkbaar resultaat. De crème is voor zowel kinderen als ouderen zeer geschikt en kan langdurig worden gebruikt.


Samenstelling:


Inhoud:

125 milliliter


Ingrediënten:

Aqua, Decyl oleate, cetearyl alcohol, Ceteareth-20, sorbitol, Dipropylene glycol, Palmitamide MEA, Sodium benzoate, Boswellia serrata gum, citric acid, Potassium sorbate. 100 g PEA Crème bevat 1,5 g PEA en 200 mg Boswellia serrata. PEA Crème bevat het natuurlijke conserveringsmiddel sorbinezuur.


Gebruik:

De crème 1 tot 4 maal daags in een dunne laag op de huid aanbrengen.

Golden Naturals PEA Crème kan in combinatie met andere middelen worden gebruikt en interacties met medicijnen zijn niet bekend.

Aanbevolen wordt om Golden Naturals. PEA Crème in combinatie met Golden Naturals PEA Strong capsules te gebruiken.


Niet gebruiken bij allergie of overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Buiten bereik van jonge kinderen houden.


Alleen geschikt voor uitwendig gebruik.

Extra productinformatie

creme
125 ml