• Gratis levering vanaf € 49,95
  • Gratis levering vanaf € 49,95

Golden Naturals Prostaat Support veganistische capsules

vanaf € 24,95


Beschrijving

Vanaf het 45e levensjaar kan de prostaat van de man gaan groeien: een normaal maar soms onaangenaam verschijnsel dat hoort bij het ouder worden. De prostaat is een walnootvormige klier die om de urinebuis heen ligt. Groei van de prostaat kan het plassen belemmeren en het kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je ’s nachts vaker moet plassen. Ook kan het effect hebben op het libido en de potentie van de man. Golden Naturals Prostaat Support is een natuurlijke ondersteuning die je blaas gezond houdt* dankzij de toevoeging van sabal (Serenoa repens) extract. Daarnaast bevat het zink, dat bijdraagt aan de productie van zaadcellen en goed is voor de kwaliteit van sperma. Bovendien ondersteunt het de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed. Een gemakkelijke one a day-capsule die je dus maar één keer per dag hoeft in te nemen. Golden Naturals Prostaat Support kan zonder problemen langdurig gebruikt worden.

Dit product is uitsluitend bedoeld voor mensen die hun bloedcholesterolgehalte willen verlagen. Een inname van meer dan 3 g plantensterolen per dag moet worden vermeden. Patiënten die cholesterolverlagende geneesmiddelen gebruiken, mogen het product uitsluitend onder toezicht van een arts gebruiken.

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.


Samenstelling:

per dagdosering (= 1 capsule)%DRI

Grote brandnetel (Urtica dioica) wortelextract 4:1 290mg**

Sabal (Serenoa repens) extract 15:1 90mg**

waarvan minimaal 5% bètasitosterolen

Pompoenzaad (Cucurbita pepo) extract 10:1 90mg**

Groene thee (Camellia sinensis) extract 30mg**

waarvan minimaal 50% polyfenolen

Druivenpit (Vitis viniferae) extract 20mg**

gestandaardiseerd op 95% OPC

Curcumine C3 Complex® (Curcuma longa) 10mg**

Tomaten (Solanum lycopersicum) extract 5mg**

waarvan 5% lycopeen

Vitamine B6 (pyridoxal-5'-fosfaat) 3,6mg 257

Zink (citraat) 20mg 200

Seleen (natriumseleniet) 120µg 218

L-glutathion 30mg**

Plantensterolencomplex 25mg**

waarvan 90% fytosterolen

OptiMSM® (Methyl-Sulfonyl-Methaan) 10mg**

BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3mg**


DRI: Dagelijkse Referentie Inname
** Geen wettelijke DRI vastgesteld/
μg = mcg


Ingrediënten:

kruiden(extracten), verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), mineralen, L-glutathion, antiklontermiddelen (plantaardige magnesiumstearaat, silicium-dioxide), OptiMSM®, vitamine B6 (pyridoxaal-5'-fosfaat), vulstof (microkristallijne cellulose).


Geschikt voor veganisten.


Vrij van:

ei, glutenbevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, schaal- en weekdieren, selderij, sesamzaad, soja, sulfiet, vis.


Gebruik:

1 capsule per dag met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.


Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.